Flash ve hava desteği. Tabi bu sorun uygulamalarla aşılabilir de. Sonuçta ios'da da Flash desteği yok ama bu oyunlar ios'a çıkarılabiliyor.peki neden hiç facebook tabanlı oyunlar çıkmıyo aşılamayan büyük bi sıkıntımı var yoksa işin ucu yine flash'a mı dönüyor
herşey platformun daha fazla kullanıcıya ulaşmasına bağlı. Kısa zaman içinde olacağını zannetmiyorum ama genişleme hızı bu şekilde devam ederse zaten kendiliğinden geleceklerdirpeki ali kemal abi bi ışık varmı facebook oyunlarının wp8e gelmesiyle ilgili
Niye ki abi?aslında işin aslı bu firmalarla Nokia Türkiye de dolaylı yollardan görüşüyor geliştirme aşamasında yardımcı oluyor. Fakat uygulama hazır olsa bile duymak istediğiniz cevabı veremezler.
çünkü uygulama mağazada yayınlanmadan duyurmazlar. Onay sureci bitmeden kesin tarih vermek imkansız.Niye ki abi?
sahibinden.com'un cevabı.uzun suren karşılıklı mail trafiği sonucunda bu cevabı verdiler. Bu cevabı geçen yıl da vermişlerdi. Ciddiyetsizlik had safhada olan bir site.
Forum Donanım uygulamasının gelmesi de acil olarak şart. Ben bu konu hakkında Forum Donanım'da konu açtım, üyeliğiniz varsa lütfen sizler de bu konuya destek verin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız