General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

attach97

attach97

Üye
peki garantiyi kullanmak zorunda kalan varmı? telpa garantisi nasıldır onu öğrenmek istiyorum

Peocawe

Peocawe

Üye
Telpa'yı herkes kötü yönde eleştiriyor. Onun hakkında bi yorum yapamayacağım kendi adıma.

attach97

attach97

Üye
peki ben telefonu alınca 8gb class 2 micro sd hafıza kartı kullanmayı düşünüyorum . bazı yerlerde en az class 6 hafıza kartı gerekir demişler ne alaka anlamadım (bu arada renk seçeneği yüzünden 4gb lık discoveryi düşünüyorum)

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
arkadaşlar disscoverymi güncelledikten sonra play store den hariç oyun yükleyemez oldum apk dosyalarını yüklüyorum wifi ile indirmek için açıyorum atıyor oyun beni ,sd dosyasını indirip atıyorum öyle oyuna girmeye çalışıyorum yine olmuyor takılıp kalıyor bu sorunu nasıl çözerim yardım edin lütfen

Peocawe

Peocawe

Üye
peki ben telefonu alınca 8gb class 2 micro sd hafıza kartı kullanmayı düşünüyorum . bazı yerlerde en az class 6 hafıza kartı gerekir demişler ne alaka anlamadım (bu arada renk seçeneği yüzünden 4gb lık discoveryi düşünüyorum)

class2 nin okuma hızı düşük olduğu için bir oyun açtığınız da kasacaktır muhtemelen.

attach97

attach97

Üye
16 GB lık modelin renklileri ne zaman çıkar bi tahmininiz varmı peki ? Şimdilik sadece siyah rengiyle sunulmuş piyasaya

Peocawe

Peocawe

Üye
16 GB lık modelin renklileri ne zaman çıkar bi tahmininiz varmı peki ? Şimdilik sadece siyah rengiyle sunulmuş piyasaya

Benim şahsi görüşüm siyah alin derim. Çok havali duruyo simsiyah :D ekran da kapaliyken amoled gibi oldugu icin baya guzel duruyo

attach97

attach97

Üye
bayramda alıcam siyah 16 gb umarım sorunsuz kullanabilirim uzun süre :) bide 16 gigabyte'a heralde hafıza kartı takmama gerek kalmaz :D

tory1tory

tory1tory

Üye
telefonda 2 tane ölü pixel var sorun olurmu beyaz da belli oluyor

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar aldığımız bir habere göre yeni güncelleme çok kısa zamanda gelecek.
Tam zaman veremiyorum ama çok yakında geliyor belki bugün belki yarın belki bu hafta diyelim her an olabilir.

Bu kadar bilgi yeter sanırım daha fazla detaya inmeyeceğim :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ne kadar eleştirsemde aldım bugün siyah listeye eklersen sevinirim yarın kargoya verilecek kısmetse çarşamba elimde

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Buğra
tory1tory

tory1tory

Üye
Bursa - kestel TELPA @attach97

Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaşlar aldığımız bir habere göre yeni güncelleme çok kısa zamanda gelecek.
Tam zaman veremiyorum ama çok yakında geliyor belki bugün belki yarın belki bu hafta diyelim her an olabilir.

Bu kadar bilgi yeter sanırım daha fazla detaya inmeyeceğim :)

oooooooo :) detayları bekliyoruz Buğra hocam. :)

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Peocawe

Peocawe

Üye
Arkadaslar ikonlarim durduk yere boyle sacma sapan oldu. Tema degistiriyorum icon themerdan default yapiyorum hala ayni. Nedendir acaba?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Arkadaslar ikonlarim durduk yere boyle sacma sapan oldu. Tema degistiriyorum icon themerdan default yapiyorum hala ayni. Nedendir acaba?

d/13/10/08/huze9abe.jpg
Temadan kaynaklı bende de bu şekilde iconlar dert etmiyorum :)
orjinal launcher tavsiye etmem çok fazla sistemi sömürüyor diyebilirim.Holo launcher yükle (30mb ram tüketir) üstüne birde dcikonz tema yükle tamamdır bence :)

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
tory1tory

tory1tory

Üye
Benim şahsi görüşüm siyah alin derim. Çok havali duruyo simsiyah :D ekran da kapaliyken amoled gibi oldugu icin baya guzel duruyo
Aynen katılıyorum benimkide simsiyah :D Fena bişey ya hele ekranı kapalı olunca daha fena :D kesinlikle bu telefonu alıcaksanız ya mavi ya siyah alın

• Beğen
Tepkiler: attach97 ve Buğra
Peocawe

Peocawe

Üye
Temadan kaynaklı bende de bu şekilde iconlar dert etmiyorum :)
orjinal launcher tavsiye etmem çok fazla sistemi sömürüyor diyebilirim.Holo launcher yükle (30mb ram tüketir) üstüne birde dcikonz tema yükle tamamdır bence :)

temadan kaynaklı olsa değiştirdiğimde değişirdi ama. :S

• Beğen
attach97

attach97

Üye
4GB lık modelini alıp üstüne class 10 16 gb hafıza kartı taksam işimi görür mü ne dersiniz?

Üst Alt