peki ben telefonu alınca 8gb class 2 micro sd hafıza kartı kullanmayı düşünüyorum . bazı yerlerde en az class 6 hafıza kartı gerekir demişler ne alaka anlamadım (bu arada renk seçeneği yüzünden 4gb lık discoveryi düşünüyorum)
16 GB lık modelin renklileri ne zaman çıkar bi tahmininiz varmı peki ? Şimdilik sadece siyah rengiyle sunulmuş piyasaya
ekran da kapaliyken amoled gibi oldugu icin baya guzel duruyonerden aldığınızı sorabilirmiyim?telefonda 2 tane ölü pixel var sorun olurmu beyaz da belli oluyor
Arkadaşlar aldığımız bir habere göre yeni güncelleme çok kısa zamanda gelecek.
Tam zaman veremiyorum ama çok yakında geliyor belki bugün belki yarın belki bu hafta diyelim her an olabilir.
Bu kadar bilgi yeter sanırım daha fazla detaya inmeyeceğim![]()
detayları bekliyoruz Buğra hocam. 
Temadan kaynaklı bende de bu şekilde iconlar dert etmiyorumArkadaslar ikonlarim durduk yere boyle sacma sapan oldu. Tema degistiriyorum icon themerdan default yapiyorum hala ayni. Nedendir acaba?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
d/13/10/08/huze9abe.jpg

Aynen katılıyorum benimkide simsiyahBenim şahsi görüşüm siyah alin derim. Çok havali duruyo simsiyahekran da kapaliyken amoled gibi oldugu icin baya guzel duruyo
Fena bişey ya hele ekranı kapalı olunca daha fena
kesinlikle bu telefonu alıcaksanız ya mavi ya siyah alınTemadan kaynaklı bende de bu şekilde iconlar dert etmiyorum
orjinal launcher tavsiye etmem çok fazla sistemi sömürüyor diyebilirim.Holo launcher yükle (30mb ram tüketir) üstüne birde dcikonz tema yükle tamamdır bence![]()
temadan kaynaklı olsa değiştirdiğimde değişirdi ama. :S