General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
Eşime kardeşi Avcılar dan hediye almış.

attach97

attach97

Üye
beyler sabahtan beri kafama takılan bi soru var şu hafıza meselesi 4gb ve 16gb.. 4gb alsam sorun olurmu ne gibi sorunlar olur olursa

Buğra

Buğra

Admin
Sorun olmaz neden sorun olsun ki

attach97

attach97

Üye
bazı yorumlar okudum 2-3 uygulama 2-3 oyun yukleyince doluyomuş hafızası . bende ek olarak 8 gb microsd hafıza kartı takıcam heralde sorun olmaz diye düşünüyorum

flunight

Üye
siz siz olun sarjdaydan oyun oynamayin.guns glory oynarken tlf dondu ve birden sogudu buz kesti resmen.korktum patlicak diye sarjdan cektim.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Peocawe

Peocawe

Üye
Kilifi geri iade ettim :ehe

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Benim kapta boyle 10liraya aldim.aldigim yerde 25-30kadar falan cesit vardi bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Peocawe

Peocawe

Üye
Benim kapta boyle 10liraya aldim.aldigim yerde 25-30kadar falan cesit vardi bu arada.

bende bunun aynısı alıyodum ama vazgeçtim biraz daha şeffafını aldım bunun. tam oturmuyo gibi geldi bu bana.

attach97

attach97

Üye
izlediğim bazı incelemelerde telpaya karşı kötü şeyler sarfediyolar,telefonun wifi bağlantısı kopuyor diyorlar başarılı değilmiş kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi?

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
izlediğim bazı incelemelerde telpaya karşı kötü şeyler sarfediyolar,telefonun wifi bağlantısı kopuyor diyorlar başarılı değilmiş kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi?
Ben galaxy ace kullanıyorum. Eşim gmd kullanıyor. Evin en uzak aynı noktasında test ettim benim tel kopuyor gmd çok iyi çekiyor.

• Beğen
Tepkiler: attach97 ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Olur mu öyle şey bak söyle anlatayım bizim arkadaşta iPhone4S var ikimiz bahçeye çıktık benim Wifi 1 diye çekiyordu onun Wifi modemi bile bulamadı :)
Yani Wifi gücü çok iyi

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Olur mu öyle şey bak söyle anlatayım bizim arkadaşta iPhone4S var ikimiz bahçeye çıktık benim Wifi 1 diye çekiyordu onun Wifi modemi bile bulamadı :)
Yani Wifi gücü çok iyi
Ayfon döver :p

• Beğen
attach97

attach97

Üye
kullanan kişiler iyi yorumlar yapıyor burda ama incelemelerde hep bi kötüleme çabası neden bi türlü anlamadım?

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
Ucuz olup iyi performansı olunca çoğu kişi kabullenemiyor ama general mobile bu telefon ile piyasayı salladı gerçekten

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: big.LITTLE, Özkan Ç. ve Buğra

Üst Alt