Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Püf NoktasıNote 3 Obb Klasörü
Sponsorlu Bağlantılar
volky34
Üye
Konu Sahibi
Note 3 Obb Klasörü
arkadaşlar bugün note 3 alındım ama şöyle bi sorun var obb klasörüne dosya kopyalanamıyor sebebi nedir bilgisi olan varmı ??
Türe
Üye
Ne gibi bir sorun veriyor peki ?
Febris
Üye
Dün arkadasın s4 ündede oldu ana dizine at sonra obbye tası
yaren_dede
Üye
Pc den atilmiyor once hafiza kartina at sonra telefondan dosya yoneticisi ile tasi
volky34
Üye
Konu Sahibi
denedim o şekilde atılan oyunlar baçılmıyorkopyalanamıyor diyo bağlatı koptu filan diyor o klasörde ama diğer klasörlere kopyalama yapa biliosun
Kerim.
Üye
Adamlar korsan oyun icin obbye dosya atmayi engelledimi acaba
Türe
Üye
Korsan oyun için engellemiş olsalar Sd karta uygulamaya taşıma koymazlardi
volky34
Üye
Konu Sahibi
Çözümü yok heralde
yaren_dede
Üye
Once hafiza kartina atip oradanda telefonun dosya yonetcisi ile obb icine tasimayi denedinmi? cunku bendede ayni sorun var ve bu sekilde yapiyorum oluyor
volky34
Üye
Konu Sahibi
dosya yöneticisiyle telefonun işçine attığım dosyayı obb a taşıdım ama yine yemedi olmadı ama hafıza kartından taşımayı denemedi alayım eğer oluyosa bi hafıza kartı
yaren_dede
Üye
Dostum ben hafiza kartindan tasiyorum ama kendi hafizasindanda tasinir heralde ama denemekten zarar gelmez arkadadindan filan denemek icin odunc alabilirsin
aynı sorun benim ace 2 de de vardı orjinal rom attım düzeldi ben pc den hiç dosya atamıyodum yeşil çubuk sonuna kadar doluyodu en sonda aygıtın bağlantısı kesilmiş olabilir diye hata çıkıyodu tekrardan orjinal rom atmak çözer bu sorunu