Bu arada aldigim kilif bu ama pisman oldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Baya haklıymışın![]()

Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyoGoogle playda var ordan indirip yükleyebilirsn
yorumlara bakincada indirme yemedi
Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdiNapıyım ilk defa denk geldim satan yere. Almasam içimde kalacaktı.![]()
Playde varda farkli uygulamalar var bi on yaziyo bi off yaziyoyorumlara bakincada indirme yemedi
Aynen hoca keske internetten alsaydin kargo kapida odeme felan ayni fiyata gelirdi

Oyle bi kart mi var ben 16 gb c10 30tl ye aldim o da en ucuzBu kartı nerden alabiliriz
64gblik class 10 kartı 25tl olan
Bu kartı nerden alabiliriz
64gblik class 10 kartı 25tl olan
Ewy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızindr burdan![]()
İns kabul ederKapıda ödeme sipariş vercem bi ara güzel bişey dediğin gibi Emir.Bunu da geri vermeyi düşünüyorum tabi alırsa
![]()
google dan arat pdateknoloji diye cok ovduler bu firmayi ben alicaktim ama yalan oldu
fiyatlar gayet te uygunÖne doğru eğip geri itersen kolay müdür rica ederimEwy ozkan hoca ama sanki kilit acma biraz daha zor
Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olurBu shake screen mi ne onla ekranı bi açamıyom yaBide kitleyip tuşla açınca otomatik bida kitliyor bir ısınamadım şuna.
Ayarlardan very sensivity (3) yaparsan daha kullanşlı olur

Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyorO zaman da aşırı hassas oluyor ya masa koyup anca düzelttim fu ll kendi kendine kapandi![]()
Bn bu ayarda kullanıyorum gayet iyi kullanımımı da kısıtlamıyor