------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet Suha Çelik

Ahmet Suha Çelik

Üye
Android 4.3 ü verirler 4.4 çıkar daha yeni güncelleme verdik deyip bir dahaki yaza Android 4.4ü verirler
:thumbup::thumbup:

ANIL

ANIL

Admin
7 Ekim'de bekliyorum ben güncellemeyi ama belli olmaz tabi kesin bir tarih yok. Ekim sonuna kalacağını düşünmüyorum.

bela55

bela55

Üye
Nextman hocam cihazı kullanalı 3 ay oldu bazen karşıdan gelen aramalarda ses gelmiyor cihazı yeniden başladığımda sorun olmuyor bu şekilde 3-4 kere oldu sorun nedir acaba wipe yaptiktan sonrada bu sorunla karşılaştım.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nextman hocam cihazı kullanalı 3 ay oldu bazen karşıdan gelen aramalarda ses gelmiyor cihazı yeniden başladığımda sorun olmuyor bu şekilde 3-4 kere oldu sorun nedir acaba wipe yaptiktan sonrada bu sorunla karşılaştım.

Cihazınız bu ve buna benzer yazılımsal sayılabilecek sıkıntılar baş gösterdiğinde yapılan bir temizleme türüdür wipe.Tam türkçe karşılığı silmedir.Stock yada custom recovery menulerde görülür yanlı her iki durumdada wipe işlemi cihazı sıfırlar yani ekstra hafıza kartı hariç herşeyi siler bilginize yedeğinizi mutlaka alın ve dilerseniz cihazınızı ayarlar/yedekle ve sıfırla bölümünden sıfırlama yapaparak deneyebilirsiniz.Sorun bariz devam ederse servise gönderip kısa zamanda kontrol ettirmenizde fayda var :oke:

bela55

bela55

Üye
Cihazınız bu ve buna benzer yazılımsal sayılabilecek sıkıntılar baş gösterdiğinde yapılan bir temizleme türüdür wipe.Tam türkçe karşılığı silmedir.Stock yada custom recovery menulerde görülür yanlı her iki durumdada wipe işlemi cihazı sıfırlar yani ekstra hafıza kartı hariç herşeyi siler bilginize yedeğinizi mutlaka alın ve dilerseniz cihazınızı ayarlar/yedekle ve sıfırla bölümünden sıfırlama yapaparak deneyebilirsiniz.Sorun bariz devam ederse servise gönderip kısa zamanda kontrol ettirmenizde fayda var :oke:
Çok sık karşılaştığım bir sorun olmadığı için bir işlem yapmak istemiyorum 3 ayda sadece 3 kere oldu bilginiz için teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim kardeşim görevimiz :).Sıkıntı halinde bahsettiğim şekilde uygularsınız.

• Beğen
Tepkiler: bela55
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Rica ederim kardeşim görevimiz :).Sıkıntı halinde bahsettiğim şekilde uygularsınız.
Hocam bana bi yardım etseniz valla çok kötü durumda telefon. Şarj dayanmıyo 2 gündür bişeyler oldu bu mesajı yazarken %3 düştü.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu mesajım sadece sana değil tolga çok sıkı uygulama kurup kaldırdığını telefonunu görmeden sana söyleyebilirim öyle değilmi ? :D neyse cihazında önemli olanları alıp full resetlersen sevinirim.Ayrıca bu işlemden fayda gördüğünü anlaman için yalın olarak cihazı 3 defa şarj edip sıfırlayana kadar kullan ve kapalı şarj et sende göreceksinki şarj süren dahada artacak :oke: denenmiştir bilgine

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Bu mesajım sadece sana değil tolga çok sıkı uygulama kurup kaldırdığını telefonunu görmeden sana söyleyebilirim öyle değilmi ? :D neyse cihazında önemli olanları alıp full resetlersen sevinirim.Ayrıca bu işlemden fayda gördüğünü anlaman için yalın olarak cihazı 3 defa şarj edip sıfırlayana kadar kullan ve kapalı şarj et sende göreceksinki şarj süren dahada artacak :oke: denenmiştir bilgine
Wipe data/cache yaptim. Uygulama olarak facebook ve whatsapp var o kadar. Bide ekranda morarma sorunu var ekranda.
7 Ekim'de bekliyorum ben güncellemeyi ama belli olmaz tabi kesin bir tarih yok. Ekim sonuna kalacağını düşünmüyorum.
Sammobile tarafından bi video yayınlandı 9505 için 4.3 test sürümü gayet stabil.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ozaman ekran sorununu tespit ettiysen derhal servise ver bir baktır.önemli çünkü

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Olsun kardeşim sık koruyucumu değiştirdin yada arka ceptemi taşıdın ?

• Beğen
Tepkiler: Tolga3521
Tolga3521

Tolga3521

Üye
Olsun kardeşim sık koruyucumu değiştirdin yada arka ceptemi taşıdın ?
Arka cepte taşımadım hiç. Ramazan bayramınının 2.günü takmıştım ekran koruyucu geçen hafta değiştirdim.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kriter dışı kaldı ozaman merak ettim yinede göstermende fayda var.Samsung servise mutlaka ver

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hay hay bakarız.

agabey06

agabey06

Üye
usta ne yaptıysam olmadı Kies ile orjinal son sürümü indirip kurdum yinede gelmedi imei efs_backup tan nasıl yükleriz geri anlatırmısın bi de şunu sorayım kies indirdi kurdu ama senin 3 dosyalı Rom gibi açılıyor yani o romdaki uygulamalar var Kies orjinal sürüm indirmemişmi [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Son düzenleme:

metnes71

Üye
olmadı 3 dosyalı rom işe yaramadı diger romu denicem metnes71 ben bi çok kez rom degiştirdim sorun olmadı ama en son bi hata yaptık bozduk imei. sen bilirsin ama farklı romlar daha başarılı

başkan romları ne ile attın odinlemi , kieslemi ( gerçi kies sadece samsugn orj.atıyor değilmi)
hale telefon elime gelmedi tedavi altında bekliyorum.Gelince rom yuklemeye korkuyorum , birde
root getkisi verirsem şebeke gidermi diye endişem var.

TeknoŞizofren

TeknoŞizofren

Üye
Ya bu telefonun şarjı neden 1 gün dayanmıyor yahu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birde 4 dosyalıyı dene demiştim sana ama pit ile

Üst Alt