★ Lg G2 Kullanıcıları Kulübü ★ 2.27 Ghz Snapdragon 800 ★

Sponsorlu Bağlantılar

boran9999

boran9999

Üye
telefon var mı kardeşim sende

bende ilk kampanya zamanları @candeniz_1991 abim ile sipariş ettim teknosadan malesef ürün elimize ulaşmadı eğer ki cihaz alıcak olursan teknosadan alma.
Not:bizde 32gb sipariş ettik ama ortada bişi yok daha

Ben dün gittiğimde elimizde 3 adet var ama ön sipariş verenlerin bunlar dedi bitaneside verelim tekini dedi bilginize. Yani Ön sipariş verenlerin cihazları gönderilmedi satıldı Nasıl olsa o cihazların paraların önceden almışlardı ayın 1 inde gerçek satışlar başladıgındada o ön siparişler gönderilir bu benim tezim.

• Beğen
Tepkiler: Dede

candeniz_1991

candeniz_1991

Üye
Ben dün gittiğimde elimizde 3 adet var ama ön sipariş verenlerin bunlar dedi bitaneside verelim tekini dedi bilginize. Yani Ön sipariş verenlerin cihazları gönderilmedi satıldı Nasıl olsa o cihazların paraların önceden almışlardı ayın 1 inde gerçek satışlar başladıgındada o ön siparişler gönderilir bu benim tezim.
Onlardan artık herşeyi beklerim... Ama buradakine ben hergün gidiyorum. Hergün tartışıyoruz. Bana öyle birşey yapsa çok sıkıntı çıkaracağımi bildiği için kalkışmaz satmaya.. Yarın ola hayır ola..

LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
Onlardan artık herşeyi beklerim... Ama buradakine ben hergün gidiyorum. Hergün tartışıyoruz. Bana öyle birşey yapsa çok sıkıntı çıkaracağımi bildiği için kalkışmaz satmaya.. Yarın ola hayır ola..
allahtan kargoya verdim kimse satamaz malımı

Elektr0

Elektr0

Üye
arkadaşlar demek istediğim bu alttaki foto malum kıyaslama sitesinden alıntıdır.

kardeş S4 de android var G2 de de android var. Multi Touch S4 olup da G2 de nasıl olmayacak. Allah aşkına az biraz mantık :oke:

• Beğen
ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
bu makinenin siyah 32 gb versiyonu hiç bir yerde yok. ne zaman gelecek açaba. bu nasıl bir pazarlama taktiği anlamıyorum :(
Teknosa musteri hizmetlerinden stok bilgileri bolumune baglan 32 gb olarak arattir temsilciye olmasi gerekiyor istanbulda en az 10 teknosaya geldi ben cevahirden aldim

den1905

den1905

Üye
Ufak tefek incelemelerim oldu cihazda ısınma problemi bulunmuyor. O kadar oyun oynadım internette dolaştım neredeyse ısınmıyor diyebiliriz. Pil 1,5 gün rahat gidiyor diyebilirim. Günlük yaşantımda sürekli internet ve oyun oynamadığım için olabilir diye düşünüyorum.

• Beğen
LG.G2.32GB

LG.G2.32GB

Üye
ARKADAŞLAR TELEFON ELİME GELDİ SÜPER

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
g2de var o işte kıyasla.com bi hata yapmış

Tabiki var :D Hayırlı olsun bu arada telefonun gelmiş

Sormak istediğim bir soru var ekranın aşağısında kapasitif tuşlar yerine sanal tuşlar var bu tuşların kullanımı nasıl ? Ben kapasitif tuşların olması taraftarıyım

Invoke

Invoke

Üye
Tabiki var :D Hayırlı olsun bu arada telefonun gelmiş

Sormak istediğim bir soru var ekranın aşağısında kapasitif tuşlar yerine sanal tuşlar var bu tuşların kullanımı nasıl ? Ben kapasitif tuşların olması taraftarıyım

Ben Zde denemiştim, çok rahatlar ayrıca android açık bir sistem olduğundan, oraya 4. bir tuş ekleyebilirsin mesela... Farklı görevler atayabilirsin, kulalnımı da rahat.

Elektr0

Elektr0

Üye
Ben Zde denemiştim, çok rahatlar ayrıca android açık bir sistem olduğundan, oraya 4. bir tuş ekleyebilirsin mesela... Farklı görevler atayabilirsin, kulalnımı da rahat.

bende Z denedim oyun oynarken yalnışlıkla basınca masaüstüne uçuruyor bu hiç güzel degil. Birde 5 inç ekranlı telefonun sanal tuşlar yüzünden küçük bir ekranı varmış gibi görünmesi + sony'nın sanal tuşlar kullanıp alt tarafla büyük boşluklar bırakması güzel degil. Madem sanal tuş kullanacaksın alt tarafı ekranla doldur kasa aynı kalsın. sanal tuş kapasitif tuş ikiside olmalı telefonda kullanıcı istedigini kullanmalı bence :)

Invoke

Invoke

Üye
Sadece boşluk konusunda dediklerine katılıyorum. :)

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
alan arkadaşlardan güzel incelemeler bekliyorum özellikle @LG.G2.32GB
- kamera da 60 fps de video çekimi nasıl donma var mı
- otg kablosu ile flash bellek bağlanabiliyor mu
- fm radyo sanırım donanım olarak var ama yazılımı yok herhangi bir yazılım ile radyo aktif edilebiliyor mu
- hoparlör kalitesi nasıl net ve yüksek mi
- sanal tuşlar çok mu sıkıntılı oyun oynarken veya en azından video izlerken gizlenmiyor mu
- dokunmatik tepkileri nasıl
- vs vs

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Bir de alanlar direk çok iyi, çok süper, off iyi ki almışım herkes alsın diye lafa girmektense biraz daha objektif olursa farklı cihazlar kullandılarsa onlara kıyasla yorum yaparlarsa seviniriz :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar ve Dede

Üst Alt