Teşekkürler admin, bir çözümü yok yaniFacebook bu resimleri işleme koymak zorunda arkadaşlar sayfa açılışı ve sistemlere ağırlığın önüne geçiyor bu şekildeki bu gayet doğal.Diğer türlü internet ağında yüksek boyuttaki fotoğraflar açılması internet trafiği ve site için sıkıntılıdır.![]()

Hangi sürüm var ? ayrıca isteğin zaman yorum yaptığını konu aboneliğini ayarlardan kaldırabilirsin.Abi bende tapatalk yorum yaptığım konuyu takip ediyor sildim falan yine aynı
Rica ederim malesef eğer size boyutu bozulmadan resimleriniz gerekli ise Dropbox gibi dosya sunucularına ihtiyacınız olacaktır.Teşekkürler admin, bir çözümü yok yani![]()
Hangi sürüm var ? ayrıca isteğin zaman yorum yaptığını konu aboneliğini ayarlardan kaldırabilirsin.

Tekrar teşekkür ederim, dropbox hesabım var hiç aklıma gelmemişti. Şimdi deniyorumHangi sürüm var ? ayrıca isteğin zaman yorum yaptığını konu aboneliğini ayarlardan kaldırabilirsin.
Rica ederim malesef eğer size boyutu bozulmadan resimleriniz gerekli ise Dropbox gibi dosya sunucularına ihtiyacınız olacaktır.

Applock güzeldir ben kullanıyorumSa fotograflari ve diger uygulamarı şifreleyeceğim kullanimi kolay hangi programi önerirsiniz ?
S4 için bikaç rom denedim ama hiç biri çok başarılı degil. Şu an WanamLite 2.0 rom kullanıyorum buda konuda sıkıntılı. Önerebileceginiz rom varmıdır arkadaşlar.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.bende artık galaxy s4 lüyüm

Ekim ayı içerisinde yayınlanacak takvim bu şekilde şimdilikŞu 4.3 güncellemesi tahmini olarak ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı ¿
Keşke bugün YayımlansaEkim ayı içerisinde yayınlanacak takvim bu şekilde şimdilik

bu sürümden ne farkı olacak abi15 ne kadar bekliyorum bende istersen sana ozel isteyelim![]()