------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Facebook bu resimleri işleme koymak zorunda arkadaşlar sayfa açılışı ve sistemlere ağırlığın önüne geçiyor bu şekildeki bu gayet doğal.Diğer türlü internet ağında yüksek boyuttaki fotoğraflar açılması internet trafiği ve site için sıkıntılıdır.:oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve baby_face_

.caner.

.caner.

Üye
Abi bende tapatalk yorum yaptığım konuyu takip ediyor sildim falan yine aynı

baby_face_

baby_face_

Üye
Facebook bu resimleri işleme koymak zorunda arkadaşlar sayfa açılışı ve sistemlere ağırlığın önüne geçiyor bu şekildeki bu gayet doğal.Diğer türlü internet ağında yüksek boyuttaki fotoğraflar açılması internet trafiği ve site için sıkıntılıdır.:oke:
Teşekkürler admin, bir çözümü yok yani :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Hangi sürüm var ? ayrıca isteğin zaman yorum yaptığını konu aboneliğini ayarlardan kaldırabilirsin.

Tapatalk 4 4.0.26
Ya alışkanlık yorumdan sonra hemen kapatıyorum unutuyorum işte :(

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yazdığın konulara abone olmak istemiyorsan temelli kapat istediğin konuya abone olursun .

• Beğen
Tepkiler: .caner.
baby_face_

baby_face_

Üye
Hangi sürüm var ? ayrıca isteğin zaman yorum yaptığını konu aboneliğini ayarlardan kaldırabilirsin.

Rica ederim malesef eğer size boyutu bozulmadan resimleriniz gerekli ise Dropbox gibi dosya sunucularına ihtiyacınız olacaktır.
Tekrar teşekkür ederim, dropbox hesabım var hiç aklıma gelmemişti. Şimdi deniyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim sadece saklamak için idealdir :oke:

bela55

bela55

Üye
Sa fotograflari ve diger uygulamarı şifreleyeceğim kullanimi kolay hangi programi önerirsiniz ?

agabey06

agabey06

Üye
S4 için bikaç rom denedim ama hiç biri çok başarılı degil. Şu an WanamLite 2.0 rom kullanıyorum buda konuda sıkıntılı. Önerebileceginiz rom varmıdır arkadaşlar.

enesrsln

enesrsln

Üye
Cyanogenmod yükleyebilirsin. Ama Stock Rom'un yerini tutmaz diye düşünüyorum. Şimdilik Stock'tan şaşma.

mustipa

mustipa

Üye
bende artık galaxy s4 lüyüm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S4 için bikaç rom denedim ama hiç biri çok başarılı degil. Şu an WanamLite 2.0 rom kullanıyorum buda konuda sıkıntılı. Önerebileceginiz rom varmıdır arkadaşlar.

CrashRom kurabilirsiniz yanlız yapımcı farklı yerlerde yayınlanmasını istemiyor.Google arama yaparak bulabilirsin.
bende artık galaxy s4 lüyüm
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.:)

mustipa

mustipa

Üye
sağol teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Nextman
sawbaba54

sawbaba54

Üye
Şu 4.3 güncellemesi tahmini olarak ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı ¿