respection123
Üye
Uygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorumvalla tek eksiği ne biliyormusun? instagramdaki gibi kendin geotag yaratamıyorsun.. ben birtek bunu bekliyorum düzeltsinler diye yoksa ismi kısa hoşuma gidiyor![]()

Uygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorumvalla tek eksiği ne biliyormusun? instagramdaki gibi kendin geotag yaratamıyorsun.. ben birtek bunu bekliyorum düzeltsinler diye yoksa ismi kısa hoşuma gidiyor![]()

hahahaaUygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorum![]()
![]()
niye o gelince ne oluyor? dostum ozaman birçok güzel uygulamadan mahrum olmuş oluyorsun
) , 35mm bu güzel uygulamalar şimdi maalesef sende yok 
acil biri bana hani ayarları mağazan bulma programları oluyorduya haritaları felan onun gibi bir program önersin adlarını unuttum yükleyemiyorum .o programdan ekran + dokunma felan güncellemem lazım lutfen.

çok teşekkür ederim çok lazımdı telefonu resetledimde hiç birşey güncel değildiLumia Updater bence çok kullanışlı![]()

androidde güncellendikten sonra facebook bizdede FACEBOOK BETA 1 GÜNE KALMAZ 7*8 SAATE GÜNCELLENİYOR KARDEŞİM.Ben burda sen şaklabanlık yapasın diye soru sormadım,soruyu beğenmediysen cevap yazma.birde ona kayıp değil gaip derler.

Teşekkürlerandroidde güncellendikten sonra facebook bizdede FACEBOOK BETA 1 GÜNE KALMAZ 7*8 SAATE GÜNCELLENİYOR KARDEŞİM.![]()
kardeşim önceki sayfada verdim ben bunlarıda funianın da linki yanlışFhotoroom
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yandex.Arama
PhotoFunia
hahahaaniye o gelince ne oluyor? dostum ozaman birçok güzel uygulamadan mahrum olmuş oluyorsun
örneklerim 2insta with love, 2insta with massive love, [+]EMOJI, [+]lock screen style ( tavsiye uygulama bak, bu süper
) , 35mm bu güzel uygulamalar şimdi maalesef sende yok
![]()