Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

respection123

Üye
valla tek eksiği ne biliyormusun? instagramdaki gibi kendin geotag yaratamıyorsun.. ben birtek bunu bekliyorum düzeltsinler diye yoksa ismi kısa hoşuma gidiyor :)
Uygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorum :) :)

n000k

n000k

Üye
Uygulama listesine # işareti geliyor diye yüklemiyorum :) :)
hahahaa :) niye o gelince ne oluyor? dostum ozaman birçok güzel uygulamadan mahrum olmuş oluyorsun ;) örneklerim 2insta with love, 2insta with massive love, [+]EMOJI, [+]lock screen style ( tavsiye uygulama bak, bu süper :) ) , 35mm bu güzel uygulamalar şimdi maalesef sende yok :bleh:

BelaMonte

BelaMonte

Üye
acil biri bana hani ayarları mağazan bulma programları oluyorduya haritaları felan onun gibi bir program önersin adlarını unuttum yükleyemiyorum .o programdan ekran + dokunma felan güncellemem lazım lutfen.

anilakbay

Üye
acil biri bana hani ayarları mağazan bulma programları oluyorduya haritaları felan onun gibi bir program önersin adlarını unuttum yükleyemiyorum .o programdan ekran + dokunma felan güncellemem lazım lutfen.

Lumia Updater bence çok kullanışlı :)

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Offline haritalara güncelleme gelmiş. Güncelleme için Ayarlar - Uygulamalar - Haritalar bölümünden güncelleme kontrolü yaparak kurabilirsiniz.

katil_197

katil_197

Üye
Facebook beta sabah 7-8 gibi guncelenecek

• Beğen
Tepkiler: YkPkY ve drangela61
Esendağlı

Esendağlı

Üye
ya arkadaşlar bunları nasıl öğreniyorsunuz,hatta güncelleme ne zaman gelecek diye

turbocore35

turbocore35

Üye
Ben burda sen şaklabanlık yapasın diye soru sormadım,soruyu beğenmediysen cevap yazma.birde ona kayıp değil gaip derler.
androidde güncellendikten sonra facebook bizdede FACEBOOK BETA 1 GÜNE KALMAZ 7*8 SAATE GÜNCELLENİYOR KARDEŞİM. :D

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
katil_197

katil_197

Üye
bana soruyorsan ben ilk önce anroid güncellenmişmi ona bakarım onlara gelmişse bize geliyor %90 ondan anlarım :D günler olarak android perşembe gece 23.55 de wp cmrtsi sabah 7-8 gibi

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yivosoft recorder

erknlmn

erknlmn

Üye
haritalar güncellendi link veremiyorum ayarlardan haritalara girip güncelleyebilirsiniz

katil_197

katil_197

Üye
Facebook beta şimdi güncellendi:D

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
eRdaL.

eRdaL.

Üye
PhotoFunia

Son düzenleme:
komando04

komando04

Üye
Fhotoroom

Yandex.Arama

PhotoFunia
kardeşim önceki sayfada verdim ben bunlarıda funianın da linki yanlış

pirenuri

pirenuri

Üye
Windows Phone için "Facebook Beta" uygulamasına göz atın

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
kursat99

kursat99

Üye
Yenilik olarak neler var bu sefer? :D

katil_197

katil_197

Üye
pirenuri ben güncelleme çıktığı anda paylaştım :D :D yenilik olarak performans geliştirmesi,var

respection123

Üye
hahahaa :) niye o gelince ne oluyor? dostum ozaman birçok güzel uygulamadan mahrum olmuş oluyorsun ;) örneklerim 2insta with love, 2insta with massive love, [+]EMOJI, [+]lock screen style ( tavsiye uygulama bak, bu süper :) ) , 35mm bu güzel uygulamalar şimdi maalesef sende yok :bleh:
:hmmm

Üst Alt