Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

csH

csH

Üye
Windows Phone için "NeoCardiograph" uygulamasına göz atın

csH

csH

Üye
Windows Phone için "WeChat" uygulamasına göz atın

katil_197

katil_197

Üye
yenilikler neler

komando04

komando04

Üye
mp3 finder güncellendi.

camera360 güncellendi.

castlemine Deluxe güncellendi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Guitar güncellendi.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bana neden camera360 güncellemesi geç geldi anlamadım hala telefondan mağazayı kontrol ettim camera360 için bakınca güncelle seçeneği geldi niyeyse :hmmm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Sniper güncellendi.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Fhotoroom

csH

csH

Üye

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
wallbase

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bana güncellemeler elle kontrol edince geliyor nedendir acaba

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bana güncellemeler elle kontrol edince geliyor nedendir acaba

güncellemelerin geldiği belirli Bi saat aralığı var bir kaç gün 24 saat bağlantını acık bırak denk getirdikten sonra o saatler arası bağlantını acık tut bu şekilde alabilirsin ben böyle yapıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
güncellemelerin geldiği belirli Bi saat aralığı var bir kaç gün 24 saat bağlantını acık bırak denk getirdikten sonra o saatler arası bağlantını acık tut bu şekilde alabilirsin ben böyle yapıyorum
Katılıyorum, uygulama güncellemeleri bana 15:00 - 17:30 arası geliyor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: n000k
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bana normalde her salı günü 09.00 - 11.00 arası geliyordu şimdi ne değişti bilmiyorum :hmmm

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonu kurduktan sonraki ilk güncelleme hangi saatte geldiyse artık hep o saatte geliyor sanırım arkadaşlar. Ben telefonumu nsu ile güncelledikten sonraki ilk güncelleme geç vakitte gelmişti ve artık hep o vakitlerde geliyor güncellemeler.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Telefonu kurduktan sonraki ilk güncelleme hangi saatte geldiyse artık hep o saatte geliyor sanırım arkadaşlar. Ben telefonumu nsu ile güncelledikten sonraki ilk güncelleme geç vakitte gelmişti ve artık hep o vakitlerde geliyor güncellemeler.

bende saatler değişiyor gecen hafta sabah 7:45 8:15 arası geliyordu simdi sabaha karsı Bi saatte geliyor ama kac bilmiyorum

efeler12

efeler12

Üye
ben konu açmıştım o konuda yazanları yaparak saati değiştirebiliyorsunuz o yazdıklarımı ne zaman yaptıysanız o zaman geliyor

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hesap Makinesi3

Fhotoroom

Connection Tiles

Üst Alt