Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberWindows Store Uygulama Güncellemeleri
Sponsorlu Bağlantılar
csH
Üye
Windows Phone için "NeoCardiograph" uygulamasına göz atın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
csH
Üye
Windows Phone için "WeChat" uygulamasına göz atın
katil_197
Üye
yenilikler neler
komando04
Üye
mp3 finder güncellendi.
camera360 güncellendi.
castlemine Deluxe güncellendi.
bulutsuzgece
Üye
Guitar güncellendi.
Murat Alper
Moderator
bana neden camera360 güncellemesi geç geldi anlamadım hala telefondan mağazayı kontrol ettim camera360 için bakınca güncelle seçeneği geldi niyeyse
bulutsuzgece
Üye
Sniper güncellendi.
eRdaL.
Üye
Fhotoroom
csH
Üye
OttomaN TigeR
Üye
wallbase
Murat Alper
Moderator
bana güncellemeler elle kontrol edince geliyor nedendir acaba
güncellemelerin geldiği belirli Bi saat aralığı var bir kaç gün 24 saat bağlantını acık bırak denk getirdikten sonra o saatler arası bağlantını acık tut bu şekilde alabilirsin ben böyle yapıyorum
güncellemelerin geldiği belirli Bi saat aralığı var bir kaç gün 24 saat bağlantını acık bırak denk getirdikten sonra o saatler arası bağlantını acık tut bu şekilde alabilirsin ben böyle yapıyorum
Telefonu kurduktan sonraki ilk güncelleme hangi saatte geldiyse artık hep o saatte geliyor sanırım arkadaşlar. Ben telefonumu nsu ile güncelledikten sonraki ilk güncelleme geç vakitte gelmişti ve artık hep o vakitlerde geliyor güncellemeler.
Telefonu kurduktan sonraki ilk güncelleme hangi saatte geldiyse artık hep o saatte geliyor sanırım arkadaşlar. Ben telefonumu nsu ile güncelledikten sonraki ilk güncelleme geç vakitte gelmişti ve artık hep o vakitlerde geliyor güncellemeler.