aramızda jungle heat oynayan var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
aramızda jungle heat oynayan var mı?
evet arkadaşlar bu oyunda nasıl elmas kazanıyoruz ya bilen var mı hiç bişey yapamıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: jehrooo

sbsbs

Üye
Kardeş ben oynuyorum elmas kazanmak için iki yol var: 1)reyting yükselterek turnuvalarda ilk üç e girmek 2) facebook jungle heat sayfasında sorular soruyorlar nebiliym 7 farkı bulun diyorlar ve rasgele üç kişiye elmas veriyorlar 3) köyündeki ağaçları ve taşları temizle çok nadirde olsa onlardanda bişeyler çıkıyor... sonuç olarak bu oyunda elmas kazanmanın yolu para verip satın alama bu söylediklerimile pek bişey kazanamazsın... bu arada oyundaki isim neydi ? (Ben Develop)

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Andezit benim ismim :) devalop duymuştum sanki ya ismini

sbsbs

Üye
Andezit ben iki haftaya kadar ilk ikideydim Çapulcu ile birincilikde kapışıyorduk oradan duymuşsundur. şimdi daha hızlı para kazanmak için reytingimim düşürdüm 1100 den herhalde 100 e kadar düşürdüm. birde yeni bir hesap daha açtım ikisini bir arada geliştiriyorum. bu hafta içindede inşalla ilk üçe geri dönüyorum. klanlar çıkınca birleşmeyi isterim :)

- - - Eklendi - - -

haa bu arada oyunu takip ediyorsan halen nasıl elmas kazanılacağını anlamışşsındır. yeni yöntemler geldi de.

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Andezit ben iki haftaya kadar ilk ikideydim Çapulcu ile birincilikde kapışıyorduk oradan duymuşsundur. şimdi daha hızlı para kazanmak için reytingimim düşürdüm 1100 den herhalde 100 e kadar düşürdüm. birde yeni bir hesap daha açtım ikisini bir arada geliştiriyorum. bu hafta içindede inşalla ilk üçe geri dönüyorum. klanlar çıkınca birleşmeyi isterim :)

- - - Eklendi - - -

haa bu arada oyunu takip ediyorsan halen nasıl elmas kazanılacağını anlamışşsındır. yeni yöntemler geldi de.

Evet anladım bende yavaş yavaş gelişiyorum çok güzel oyun ama normal saatle gelişmesi çok zor oluyo :)

sbsbs

Üye
Bence çok fazla acele etme reyting yükseltmek için. ben diğer hesabı açalı 1.5 ay oldu reytingle hiç uğraşmadım şu an 27 levelde koy binası 6. seviyede kışla 7 de duvarların hepsi 4 de yani kısacası reytingle uğraşmayıp 2 ay gelişirsen 2. aydan sonra zaten millet sana savaş açıp durur ve yenilir :) reyting otomatikman gelir :) şu klanlar gelse çapulcuyla felan tanışıp güzel sağlam bir türk klanı kurmayı düşünüyorum...

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Bence çok fazla acele etme reyting yükseltmek için. ben diğer hesabı açalı 1.5 ay oldu reytingle hiç uğraşmadım şu an 27 levelde koy binası 6. seviyede kışla 7 de duvarların hepsi 4 de yani kısacası reytingle uğraşmayıp 2 ay gelişirsen 2. aydan sonra zaten millet sana savaş açıp durur ve yenilir :) reyting otomatikman gelir :) şu klanlar gelse çapulcuyla felan tanışıp güzel sağlam bir türk klanı kurmayı düşünüyorum...

Mantığı yeni yeni çözdüm Ben aynen öyle yapıyorum :) ilk gelişip ondan sonra reyting yükselticem :) en baştan anlamış olsaydım şimdiye bayağa yükselmistim :)

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Arkadaşlar hile bulabilirsiniz paylaşır mısınız lütfen. Benim nickim de Biyolog:) tr de 6. Sıradayım:)

oguzhan.senturk

Üye
Slm biraz aranıza girmek gibi olacak kusuruma bakmayın ama ;

Reytingi nasıl düşürüyorsun ?
VE reyting almadan nasıl gelişiyorsun ?

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Saldır bölümünde büyük sabırlıkla tek oyuncu bölümünden saldır burda yensen de yenilsende ne puan kazanıyorsunuz nede puan kaybediyorsun sadece altın ve petrol kazanıyorsunuz süre de yok tamam

sbsbs

Üye
andezit çılgın turkler kılanına bekliyorum seni :)

- - - Eklendi - - -

biyolog gelirsen senide bekliyoruz ben sizin klana gelemedim ama sen gelirsen memnunolurum hatta birleşirsek daha iyi olur

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Benim kapım herkese açık dünya klasmanında 7. Sıradayız:):)

emir3g

Üye
Herkese selam
Bende 4 gündür jungle heat oynuyorum. 20.Lvl.dayım
Sorularım olacak cevap verirseniz çok sevinirim.
1-Elmas biriktirmenin daha kolay yolu varmı ? en az 2 işçi lazım :-)
2-Telefonum çöktü diyelim ve bu oyunu tekrar kurdum. kaldığım yerden devam eder mi ?

Samet.25

Herkese selam
Bende 4 gündür jungle heat oynuyorum. 20.Lvl.dayım
Sorularım olacak cevap verirseniz çok sevinirim.
1-Elmas biriktirmenin daha kolay yolu varmı ? en az 2 işçi lazım :-)
2-Telefonum çöktü diyelim ve bu oyunu tekrar kurdum. kaldığım yerden devam eder mi ?
google hesabina baglarsan tel coksede kaldigin yerden devam edersin. elmas kazanmanin kolay yolu hilesi vs yok ya satin alcan yada turnuva dan filan kazanacan

emir3g

Üye
Eyvallah teşekkür ederim.

dattebayo

Üye
biyolog arada oyunda ses ver :)Bu arada oyuna yeni güncellemeyle artık klan üyelerine asker gönderebiliyoruz tavsiyem hem kara hem hava saldırısı yapabilen askerler bunlarda piyade, yakıcı ve kara şahin. Eşek arısı da gönderebilirsiniz ama sadece yerdeki düşmanlara saldıracaklardır. Tavsiyem en son level Kara Şahin ve yakıcı. Bu arada karargah en son 5. levele kadar geliyor ve 25 kapasiteli asker aliyorEn son level 20 piyade + 1 eşek arısı savunma için daha uygun olur tahminim

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Burda mısın

dattebayo

Üye
eeet

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Şimdi ne yapmamız gerekiyor anlamadım ben

dattebayo