Andezit ben iki haftaya kadar ilk ikideydim Çapulcu ile birincilikde kapışıyorduk oradan duymuşsundur. şimdi daha hızlı para kazanmak için reytingimim düşürdüm 1100 den herhalde 100 e kadar düşürdüm. birde yeni bir hesap daha açtım ikisini bir arada geliştiriyorum. bu hafta içindede inşalla ilk üçe geri dönüyorum. klanlar çıkınca birleşmeyi isterim
- - - Eklendi - - -
haa bu arada oyunu takip ediyorsan halen nasıl elmas kazanılacağını anlamışşsındır. yeni yöntemler geldi de.

reyting otomatikman gelir
şu klanlar gelse çapulcuyla felan tanışıp güzel sağlam bir türk klanı kurmayı düşünüyorum...Bence çok fazla acele etme reyting yükseltmek için. ben diğer hesabı açalı 1.5 ay oldu reytingle hiç uğraşmadım şu an 27 levelde koy binası 6. seviyede kışla 7 de duvarların hepsi 4 de yani kısacası reytingle uğraşmayıp 2 ay gelişirsen 2. aydan sonra zaten millet sana savaş açıp durur ve yenilirreyting otomatikman gelir
şu klanlar gelse çapulcuyla felan tanışıp güzel sağlam bir türk klanı kurmayı düşünüyorum...
ilk gelişip ondan sonra reyting yükselticem
en baştan anlamış olsaydım şimdiye bayağa yükselmistim 
google hesabina baglarsan tel coksede kaldigin yerden devam edersin. elmas kazanmanin kolay yolu hilesi vs yok ya satin alcan yada turnuva dan filan kazanacanHerkese selam
Bende 4 gündür jungle heat oynuyorum. 20.Lvl.dayım
Sorularım olacak cevap verirseniz çok sevinirim.
1-Elmas biriktirmenin daha kolay yolu varmı ? en az 2 işçi lazım :-)
2-Telefonum çöktü diyelim ve bu oyunu tekrar kurdum. kaldığım yerden devam eder mi ?
Bu arada oyuna yeni güncellemeyle artık klan üyelerine asker gönderebiliyoruz tavsiyem hem kara hem hava saldırısı yapabilen askerler bunlarda piyade, yakıcı ve kara şahin. Eşek arısı da gönderebilirsiniz ama sadece yerdeki düşmanlara saldıracaklardır. Tavsiyem en son level Kara Şahin ve yakıcı. Bu arada karargah en son 5. levele kadar geliyor ve 25 kapasiteli asker aliyorEn son level 20 piyade + 1 eşek arısı savunma için daha uygun olur tahminim