Telefonum Kendi Kendine Çince Program Kuruyor

Sponsorlu Bağlantılar

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Kendi Kendine Çince Program Kuruyor
Arkadaşlar telefonum kendi kendine Çince programlar kuruyor. Hep farklı şeyler kuruyor ama. Bir *****, bir müzik bir değişik market uygulaması az buz da değil 10 - 20 mb lık şeyler bunlar hep. nedir bu çözemedim gitti

2-3 gün önce rootlamaya çalıştım bikaç programla beceremedim ama sorun bugün öğleden beri var. Daha önce bu tarz bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu aramızda? Çözüm önerisi olarak ne tavsiye ederler.

Bu arada WhatsApp, Subway Surfers, Holo Launcher ve Holo Locker kurdum sadece telefona.
 


Samet.25

bazen benim telede geliyo videolar filan ama uygulama yukledigimde geliyo sende uygulamada yok bu tarz seyler gonderecek ilginc bi sorun
 

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunun kaynağını buldum. Benim telefonun ROM'unda ilk aldığımdan beri, bütün uygulamalar kısımında, adı ÇİNCE olan bir KLASÖR simgeli uygulama vardı. Onu durdurup devredışı bırak dediğimde sıkıntı gitti gibi gözüküyor şimdilik. ROM editlemeyi öğrenemedim ki şu istemediğim programları ROM'umdan silemiyorum.
 

Samet.25

edit ogrenmeye gerek yok telini rootla titanium backup ile smistrdigin herseyi silebilirsin sistem uygulamalarini filan
 

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıntım orada zaten dostum, bütün programları denedim PC ile ya da APK dosyası olan. Hiçbiri rootlayamadı. Ankara'da bu konuda bana yardımedebilecek birisi varsa seve-seve yanına gidebilirim ya da ağırlayabilirim onu.
 

Samet.25

tel ne ?
 

trapdoor

Üye
    Konu Sahibi
S3 Replika 4.1.9
modeli GT-I9300 diye geçiyor telefon bilgilerinde
 


Üst Alt