Ace 2 4.1.2 gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
Arkadaslar portekizden kingdomdan hicbir farki yok sakin yuklemeyin bu kadar berbat bir guncelleme gormedim telefonu kirip atacam internete girecegim zaman 2 saate geliyor klavye. Yazi yazdigim zaman yazilar sonradan geliyor allah belasini versin bu samsungun. O kadar bekledik ayni gotleri kadar guncelleme yapmislar serefsizler. Gb ye geri donuyorum.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
benim başlarde olmuyordu sonradan biraz kasmaya başladı ama ben skıldgım için döndüm çnki gingerbread daha stabill :nono:

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaslar portekizden kingdomdan hicbir farki yok sakin yuklemeyin bu kadar berbat bir guncelleme gormedim telefonu kirip atacam internete girecegim zaman 2 saate geliyor klavye. Yazi yazdigim zaman yazilar sonradan geliyor allah belasini versin bu samsungun. O kadar bekledik aynı (!) kadar guncelleme yapmislar serefsizler. Gb ye geri donuyorum.
Yorumunu duzenle bak uyarı alabilirsin

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
uk romundada kamerada arada kitliyo napacagimizi sasirdik ya la yok portekiz yok uk bilmem turk romu bu ne la siyiracam simdi gb deyim biri bana solesin gb nin ustune costum rom atabilirmiyiz bide obu deneyecem yukleyen varmi

-Emre

-Emre

Üye
Aslında elimde ace 2 olsa kurtaricam sizi de yok işte :( çok büyük olmasa da iyi çözümler uretirdim :ehe

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
uret kardesim :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
.d sahip oldgunu dsun mesela :)

aBouT

aBouT

Üye
BEN bazı arkadaşlara diyordum ace 2 okadar iyi tel degil sadece satış taktiği için 4.1.2 geleck diye ama dinlemediler antutu puanı 5000 civari telefon kaldırmaz 4.1.2'yi çift çekirdek tamam okey de 800mhz hacim 1.2 1000 mhz olsa belki . koskoca s3 bile touchwizde kasıyor sizinkimi kasmıyacak ..

skywalker06

skywalker06

Üye
Ben kullanıyorum gayette kasmıyor ilk başlarda kastı sonradan düzeldi oyun performansı arttı batarya süresi ginger gibi gidiyor gayet memnunum ve sadece türkiye rom'unu kurdum root attım başkada bişey yapmadım telefona

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
valla kyrillos romunu bi kurun bakalim tel ucuyo resmen daha hic takilma kasilma cart curt olmadi

turan588

turan588

Üye
Bence 2.3.6 daha iyi 4.1.2 de kasmalar var..

bymen07

Üye
arkadaşım bu faydalı konu için teşekkürler ama ikikez denedim tam sonlarında baglantı kopuyor ve benim net kotalı senden rica etsem bu yüklemeyi mediafireye yüklermisin,teşekkürler

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim denedim ama nerdeyse hepsinde upload sınrı var yükleyemedim

inekler2323

Üye
Garanti konusunda bi sorun cikiyo mu kardesim

inekler2323

Üye
Garanti konusunda bi sorun cikiyo mu kardesimGaranti konusunda bi sorun cikiyo mu kardesim.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
hayir snucta stock rom bu

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenicem :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
konu guncellenmis olup yeni turkiye jb si konuya eklenmistir :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt