Ace 2 4.1.2 gelmiştir ülkemize :)

Sponsorlu Bağlantılar

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 4.1.2 gelmiştir ülkemize :)
Evet arkadaslar kiese dusen resmi turkiye jb romudur. Ace 2 kullanan kardeslerime hayirli olsun ben kullaniyorum suana kadar bi sikintisini gormedim buyrun linki

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bymen07

heromen12

Üye
hocam gercekmi bu ya vallaha helal olsun en sonunda keisde güncleme geldmi bu arda bu dosyayı nerden buldun hocam ?

-Emre

-Emre

Üye
Hayırlı olsun. Arkadaş kiese gelmedi diyor sammobile dan indirebilirsiniz

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
gercek kardesim bende suan kullaniyorum gercekten begendim portekiz romu veya uk romu gbi degil aksam birakirken sarj 53 tu kalktim 52 dydi yukle pisman olmazsin

blacktalon

blacktalon

Üye
biran ace için geldi sandım :)

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
keşke kardeş ama saglık olsun demi :)

omer_irfan

Üye
kullanan arkadaşlar durum nedir? portekiz romu arada kasıyordu bir süre sonra hantallaşma var bu nasıl birde ram ne durumda gingerbearddan geçişde ram düşmüştü ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
rom cok iyi kardesim zaten portekz ve uk romunu kullanan arkadaslar farki anlicaklardir ram da gb ustune direk kursanda 624 mb suan

NovaThor

NovaThor

Üye
bir sorum olacak indirdiğim klasörden 2 adet dosya çıktı. SS.DL.dll ve I8160XXME7_I8160OJVME2_HOME.tar.md5 dosyası cıktı. Ben normalde rom kurarken 3 adet dosya çıkıyo csc code ve pda ya konulan dosyalar. Bu tar uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum usb hata ayıklama açıyorum ve download moda alıp start diyorum fail diyor biri kısaca anlatabilir mi ?

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim paylaşım için teşekkürler.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum olacak indirdiğim klasörden 2 adet dosya çıktı. SS.DL.dll ve I8160XXME7_I8160OJVME2_HOME.tar.md5 dosyası cıktı. Ben normalde rom kurarken 3 adet dosya çıkıyo csc code ve pda ya konulan dosyalar. Bu tar uzantılı dosyayı pda ya koyuyorum usb hata ayıklama açıyorum ve download moda alıp start diyorum fail diyor biri kısaca anlatabilir mi ?

- - - Eklendi - - -

tamam hallettim paylaşım için teşekkürler.

rica ederim ayrica sorunun hallolmasina sevindim :)

NovaThor

NovaThor

Üye
Kardes bu da digerleriyle ayni yav. Muzik dinliyorum mesela o arada wifiye baglanip internete giriyorum kasiyor. Play storedan bisey indirirkn telefonun menusu kasiyor.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
vala bilmiyorum kardeşim bende kasma olmuyor bide diğer kulanan arkadaşlara sormak lazım bende portekiz ve uk u kurdum onlar kasıyodu evet ama bende bu diğerlerinden çok iyi

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
korkutmmayin beni daha yuklemedim

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
korkacak bişe yok kardeş ama tabi sana kalmış yüklemek 2.3.6 tak ettrdi vala

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
korkacak bişe yok kardeş ama tabi sana kalmış yüklemek 2.3.6 tak ettrdi vala

ben daha once uk romu jurdum sonradan sonraya kasmaya basladi aynnisi olurmu diye terettuddeyim 2.3.6 cok daha iyi uk ye gore ama ne biliyim

NovaThor

NovaThor

Üye
Muzik dinlerken internete girdigimde kasiyor yazi yazacagim zaman sonradan sonradn geliyor klavye gec aciliyor oyun indirdigim siradada ayni. Ama mecbur idare edecem belki ilerde duzelir kucuk guncellemeler geldikce

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
zaten yeni bir rom arkadaslar sabredelim elbet guncellemelerle duzeltilecktir s3 te bile ufak ufak guncellemelerle duzelltiler iyi kotu

- - - Eklendi - - -

yeni gunceleme gelene kadar gelisticiden animasyonlari kapatin daha seri olacaktir

sezgin0048

Üye
Sizce performans olarak 2.3.6 mı daha iyi yoksa 4.1.2 mi ?

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
ben gb ye dondum tamamen stabil olunca yuklucem

Üst Alt