Yeni Forum Yazılımı Hakkında İlk Detaylar

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
eski tema da yazı fontumuzu ve yazı reng ını forum ayarların dan ayabiliyorduk simdi öyle bir seçenek yok eklenilecekmi mi ?

By_torque

By_torque

Üye
benim şikayetim bazı noktalar ingilizce kalmış.konuların altında önerilen konular yok ve arka plan siyah olsaymış gözümüz ağrımaz hoş olurdu.yinede eskisine göre güzel ellerinize sağlık.benim şikayetim bazı noktalar ingilizce kalmış.konuların altında önerilen konular yok ve arka plan siyah olsaymış gözümüz ağrımaz hoş olurdu.yinede eskisine göre güzel ellerinize sağlık.

Remember Me

Remember Me

Üye
eklenti de olan simgeler gözükmüyor ör. winrar rar-zip-7z simgesi

Uhops

Uhops

Üye
MaxiCep.Com için RSS beslemesi

Yazıyor en üstte o ne? İndex falan yazıyor ne işe yarıyor?

Son düzenleme:
Akıncı

Akıncı

Üye
MaxiCep.Com için RSS beslemesi

Yazıyor en üstte o ne? İndex falan yazıyor ne işe yarıyor?
opera mini de ya da rss okuyuculardan girdiğinde direk haberler olarak gösteriyor diyo biliyorum

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

aynen böyle

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Nextman
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Rss aboneliği gibi bişey (:)

Uhops

Uhops

Üye
anlık bilgileri gösteriyor
abonelik yok :)

RSS çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan haber vb. içeriğin tek bir ortamdan topluca izlenebilmesine olanak sağlayan yeni bir içerik besleme yöntemidir.
RSS'de üyeleri ilgilendiren bişeyler var mı?

Bu uygulama S40'lara olur mu?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Android romlar bölümünde konuların başındaki kategoriler silinmiş @Ozan

cyborg78

cyborg78

Üye
Valla onu bunu bilmemde, indi bi yerdeyim vBulletin'li bi form .d
kusura bakmayın ama çok güzel varya , açtığın konuların 5 tanesi en üstte, onun altında'da forumda yapılan cevaplar 20 tane olarak, güzel yani telden bile ne kaa rahat giriş yapıp, çıkış yapyom. darılmaca yok şinci sade bi görüştü ,)
xenforo'da fena sayılmaz, bildirim falan, işte yorum yaptığın konularda profil foton olması iyi yani güzel, eyvalla :oke:

• Beğen
Tepkiler: Buğra
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Önce açılan konuları kastediyorum benim konuların başında vardı ama artık yok @Nextman

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Konumdaki eklentiler silinmiş konu başlıklarını güncellemek gerekiyor bu değişiklik bize eziyet olacağa benziyor şahsen konularıma güncelleme yapmayı düşünmüyorum zaten o kadar dosyayı bidaha topla yükle uğraşılmazda umarım eski siteden çekip bunları düzeltmenin yolunu bulursunuz

Üst Alt