KayraBey
Üye
Tapatalk ile giriyorum tarayıcı kullanmıyorum dostumTelefondanda yapilabiliyor dostum
Foruma gir ismine tikla bildirim seceneklerinden duzenlemiyor![]()

Tapatalk ile giriyorum tarayıcı kullanmıyorum dostumTelefondanda yapilabiliyor dostum
Foruma gir ismine tikla bildirim seceneklerinden duzenlemiyor![]()

Tapatalk ile giriyorum tarayıcı kullanmıyorum dostum![]()

var ama giren adam yokCihazda tarayici illaki vardir![]()

bi de praetor var abiForuma tapatalk ile giriyorum. Son 3 gündür cevap yazdığım konulara abone oluyorum. Tapatalk 2 kullanıyorum. Bu sorun bir tek bende mi var acaba?
@Ozan @Nextman @EroL @Reşwan
![]()
ya da tek tek uğraşmana gerek yok @admi n yap direk bütün adminleri tagleyebilirsin aynı şekilde @ yönetici yaparak tüm yöneticileri tagleyebilirsin şuan yapmadım boşa bildirim çıkarmayayım

Konu açarken hepsine @ adm i ve @ y önetici yazsam bişey olur mu?bi de praetor var abiya da tek tek uğraşmana gerek yok @admi n yap direk bütün adminleri tagleyebilirsin aynı şekilde @ yönetici yaparak tüm yöneticileri tagleyebilirsin şuan yapmadım boşa bildirim çıkarmayayım
Bu arada @Ozan minideki sayfa yüklenmeme durumu düzelmiş. Hız konusunda idare eder eskiye göre ya aynı ya biraz daha yavaş ama kullanılabilir şuanlık ama tabi pcde eskiye göre hız kazandığı bariz mobilde düzeldi gibi eskiye göre hızlanacağına inanıyorum. Beğenilerde gelmiş bakamadım mobilim şuanda sanırım şuan konuyu okuyanlarla ilgileniyorsun. Takımlar kaldı heralde bi de![]()

Opera da javascriptler kapalı olabilir ..Bilmem sizde fark ettinizmi PC'de olanlar için, google chrome ile mozilla firefox'la girdiğimizde foruma, hani sağ üstte "ismin_ gelen kutusu_bildirimler /// mausun ok'unu onlara getirdiğin zaman mesela bildirime getirdin, ordan bişiy açılyo ne derler aklıma gelmedi bi pencere gibi bişiy deylim.
Ama "Opera" tarayıcıda o çalışmyo nedense, yani tarayıcı algılamyo belkide, bende anlamadım![]()
Bunu istismar edenler ve gereksiz sekilde gönderenler uyarılır ...Konu açarken hepsine @ adm i ve @ y önetici yazsam bişey olur mu?![]()
sen veya herhangi bir üye keyfi bir şekilde sürekli admin veya biz yöneticileri taglerse bizde keyfi bir şekilde ban veya uyarı puanı verme hakkını kendimizde bulabiliriz. O yüzden gereksiz yere bunu kullanıp amacından saptırmayalım kimsede rahatsız olmasın @Anti–OkulKonu açarken hepsine @ adm i ve @ y önetici yazsam bişey olur mu?![]()

peki aşağıdaki gibi yapamaz mısınız?Bu daha profesyonel cunku
Konuyu kimin okudugunu gosterme ozelligi hazirperformans gozetimi yapiyorum
Tamam.sen veya herhangi bir üye keyfi bir şekilde sürekli admin veya biz yöneticileri taglerse bizde keyfi bir şekilde ban veya uyarı puanı verme hakkını kendimizde bulabiliriz. O yüzden gereksiz yere bunu kullanıp amacından saptırmayalım kimsede rahatsız olmasın @Anti–Okul![]()

Tablo eklentisini turkcelestirdim, inanin piyasadaki en iyi eklentipeki aşağıdaki gibi yapamaz mısınız?

Limiti 30 olarak güncelledim @hikmet366