General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Arkadaşlar discovery sinde nova3 oynayan yokmu nerden indirdiğini söyleyebilirmi
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
Ben yandex shell kurdum çok güzel fakat biraz fazla harcıyor ram i

cunun08

Üye
Telefon beklemesi %54
Telefon boşta. %23
Kablosuz. %14
Ekran. %6
Resmi koyamadım. Ancak böyle oldu

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Telefon beklemesi %54
Telefon boşta. %23
Kablosuz. %14
Ekran. %6
Resmi koyamadım. Ancak böyle oldu
telefonu yeni aldıysanız ondan dolayı olmuştur ilk 1 ay sonunda batarya ilk aldığınız güne göre çok daha uzun gidecektir :spr

cunun08

Üye
Çok açık tutmuyorum. telefonu aldığım Neredeyse 1 ay olacak. Bu telefonun bataryası satılıyor mu?

Son düzenleme:
  • Beğen

tugi6

Üye
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
Next launcer bi goz at benim degismezim

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Aslında alıp yedek yapmak lazım. Bitince değiştir devam et :D

• Beğen
the_jolly

the_jolly

Üye
N86 kullanırken hep yedek batarya ile takılırdım.

Uhops

Uhops

Üye
Telefon bizim burdada varmış hemde 650tl çok şaşırdım.

Peocawe

Peocawe

Üye
ve aranıza an itibari ile katılmış bulunuyorum. :) MediaMarkt'dan 649TL ye aldım. Ölü pixel, wifi sorunu felan hiç bir şeyi yok. Çok stabil ve hızlı çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: caglar b, Özkan Ç. ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
ve aranıza an itibari ile katılmış bulunuyorum. :) MediaMarkt'dan 649TL ye aldım. Ölü pixel, wifi sorunu felan hiç bir şeyi yok. Çok stabil ve hızlı çalışıyor.
Hayırlı olsun bir sorunuz sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırız :spr

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

black.37

Üye
bende telefonu yeni aldım carrefour dan ancak gta 3de virajı alırken çok hafif kasıo nedenini anlayamadım ama menü geçişlerinde falan hiç kasmıo bide ttnet tavla oyununu indirdim pulları oynarken kasıyor ama çok memnunum iphone 4 ü bile geçti bu telefon

the_jolly

the_jolly

Üye
Hayırlı olsun iyi haberler almanız dileğiyle.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bunu uzun kullanman dilegiyle.seni ne zaman gorsem farkli telefonun oluyor:ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bunun sarj kablosu(usb cihazi) cok mu dandik?

Peocawe

Peocawe

Üye
Benden boyle birsey cikti. Video incelemelerinde farkli bir adaptor vardi. Ben eski lg optimus l7 sarjimi kullaniyorum ama.

Üst Alt