KayraBey
Üye
Buzz launcher yüklebirde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
Buzz launcher yüklebirde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
Ben yandex shell kurdum çok güzel fakat biraz fazla harcıyor ram ibirde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
telefonu yeni aldıysanız ondan dolayı olmuştur ilk 1 ay sonunda batarya ilk aldığınız güne göre çok daha uzun gidecektirTelefon beklemesi %54
Telefon boşta. %23
Kablosuz. %14
Ekran. %6
Resmi koyamadım. Ancak böyle oldu

Ekran acik kac saatTelefon beklemesi %54
Telefon boşta. %23
Kablosuz. %14
Ekran. %6
Resmi koyamadım. Ancak böyle oldu
Next launcer bi goz at benim degismezimbirde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
İlerde satilir muhtemelenÇok açık tutmuyorum. telefonu aldığım Neredeyse 1 ay olacak. Bu telefonun bataryası satılıyor mu?
Çok açık tutmuyorum. telefonu aldığım Neredeyse 1 ay olacak. Bu telefonun bataryası satılıyor mu?
İlerde satilir muhtemelen

Hayırlı olsun bir sorunuz sorununuz olursa yardımcı olmaya çalışırızve aranıza an itibari ile katılmış bulunuyorum.MediaMarkt'dan 649TL ye aldım. Ölü pixel, wifi sorunu felan hiç bir şeyi yok. Çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Bunu uzun kullanman dilegiyle.seni ne zaman gorsem farkli telefonun oluyorve aranıza an itibari ile katılmış bulunuyorum.MediaMarkt'dan 649TL ye aldım. Ölü pixel, wifi sorunu felan hiç bir şeyi yok. Çok stabil ve hızlı çalışıyor.

Fiyatida uygunmus telpadan beklemezdimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buyrun burada satılıyor![]()