General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

tugi6

Üye
Acaba lcd tv bağlantısı nası olur

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Wifi uzerinden baglanti yapiliyor

Türe

Türe

Üye
Bugun okulda sınıf arkadaşımın Gmd sini inceledim. Tasarım ve ekran harbi 10 numara olmuş. :good:

• Beğen
Tepkiler: Dede
basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar telpa 15 ine kadar asıl güncellemeyi verecek deniyordu ne oldu varmı bi gelişme?

cerkezkoylu

Üye
gm discovery telefonuma modern combat 4 apshalt 7 real racing 3 kurdum gram takılma yok bu kadarını beklemiyordum dogrusu telefon istediklerimi fazlasıyla karşılıyor.

sparrov61

Üye
arkadaşlar ben telefoncuda istedim ama adam bana şuanda mavi renk yok sadece siyah ve beyaz var dedi ne zaman gelir mavi renk tahminen?

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dede

sparrov61

Üye
yok kendim baktım mavi cok gösterişli geldi :)

xmanyak

xmanyak

Üye
teamwieveran telefonumu bilgisayara bağlayıp telefondan league of legends oynadım arkadaşlar :) ama sadece baseden kuleye gittim çünkü sağ tıklamak içini basılı tutmak gerekiyor :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Arkadaşlar discoveryde çalışan nova3 apk sı lazım bana yardımcı olurmusunuz bir kaç tane denedim device not compatible hatası veriyor lütfen yardım hepsini yükledim onu yükleyemedim

cunun08

Üye
arkadaşlar. şarj problemim var. bir arkadaşımla beraber aldık telefonu. arkadaşın telefonunda uygulamalar falan açıkken bile şarj çok gitmiyor bende uygulamalar açık değil. parlaklık az. çok kullanmıyorum ama şarjım çok gidiyor. nasıl düzelir. ya da bataryasını nereden bulabilirim.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Minimum parlaklikta cihaz maximum 6 saat calisir. Net baglantisi acik mi veya arka planda calisan bi uygulama olmadigina emin misin?

cunun08

Üye
pek öyle gereksiz uygulama açık değil. çok az oyun oynuyorum.pek öyle gereksiz uygulama açık değil. çok az oyun oynuyorum.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar. şarj problemim var. bir arkadaşımla beraber aldık telefonu. arkadaşın telefonunda uygulamalar falan açıkken bile şarj çok gitmiyor bende uygulamalar açık değil. parlaklık az. çok kullanmıyorum ama şarjım çok gidiyor. nasıl düzelir. ya da bataryasını nereden bulabilirim.
Pil kullaniminin grafigini atabilirmisiniz

cunun08

Üye
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
birde en güzel en iyi launcher hangisi. ben nova kullanıyorum ama biraz değişiklik olsun diyorum. tavsiyeniz nedir?resim koyamıyorum. nasıl yapabilirim.
Hizliresim.com a upload edebilirsiniz.ordan forum kodunu kopyalayin burdan.veya tapatalk kurup direk ekleyebilirsiniz

Üst Alt