big.LITTLE
Üye
Deneysel ozellik vardi eger olursa ki kendisi gosterdi nenamark2 testinden 58,6 almisti
telefona zarar veriyordu herhalde ondan sonra hiç ses çkarmadi.
Deneysel ozellik vardi eger olursa ki kendisi gosterdi nenamark2 testinden 58,6 almisti
telefona zarar vermiyor. tuşlar çalışmıyor dedi ve ekrana sanala tuşlar getirdiğini nexus4 deki gibi olduğunu söyledi. stabil hale geldiğinde paylaşacaktırtelefona zarar veriyordu herhalde ondan sonra hiç ses çkarmadi.

bende gözükmüyorGüncelleme geldi bilginiz var mı?

geçen gelen güncellemeyi yeni görmüş olamasın, degil mi? :-)64.6 MB'lık güncelleme ile telefondaki bazı sorunlar düzeltildi ve bir dizi iyileştirme yapıldı
Kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen güncelleme ile geliştirilen özellikler şöyle sıralanıyor:
Kamera özellikleri güncellendi ve yeni fonksiyonlar eklendi
Sistem güncellemesiyle performans değerleri artırıldı
Güç yönetimi performansı artırıldı
Türkçe yazım düzeltmeleri yapıldı
Yakında görünür![]()
geçen derken neler geldi meselageçen gelen güncellemeyi yeni görmüş olamasın, degil mi? :-)
Tam olarak neler geldi bilmiyorum ama o da olabilir02/09/2013 güncellemesi

O halde odurherşey türkçe oldu, batarya iyileşmesi falan diyordu ama fark göremedim
herşey türkçe oldu, batarya iyileşmesi falan diyordu ama fark göremedim
alarm bildirimini düzeltmemişlerBazı yerleri halen türkçe değil
alarm bildirimini düzeltmemişler
ben bunu güncellemenin geldiği ikinci gün söylemistim ama forumda ki bazi arkadaslar tarafindan karalama kampanyasi yapiyormus gibi muamele gördüm.. Ayrica bir hata daha var menü den uygulama yöneticisine girin sonra yazilim yöneticisine tiklayin karsiniza yazilim tasima, yazilim kaldir ve varsayilan yazilim ayarlari cikacak herhangi birine girdiginizde farkedeceksiniz ki yanlis girmissiniz isimler farkli girilen yer farkli (örn:varsayilan yazilim ayarlarina giriyorum yazilim tasima geliyor ekrana)alarm bildirimini düzeltmemişler
evet dedigin gibiymiş bende yeni fark ettimben bunu güncellemenin geldiği ikinci gün söylemistim ama forumda ki bazi arkadaslar tarafindan karalama kampanyasi yapiyormus gibi muamele gördüm.. Ayrica bir hata daha var menü den uygulama yöneticisine girin sonra yazilim yöneticisine tiklayin karsiniza yazilim tasima, yazilim kaldir ve varsayilan yazilim ayarlari cikacak herhangi birine girdiginizde farkedeceksiniz ki yanlis girmissiniz isimler farkli girilen yer farkli (örn:varsayilan yazilim ayarlarina giriyorum yazilim tasima geliyor ekrana)
s3 yada nexus 4 alacak bütçen yoksa gmd en iyi seçenekarkadaşlar nasip olursa yarın buradan bu telefonu alacağım acaba almalımıyım ne dersiniz?
malesef onlara verecek kadar bütcem yok 2.ele de tamah edemems3 yada nexus 4 alacak bütçen yoksa gmd en iyi seçenek