General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Buğra

Buğra

Admin
telefona zarar veriyordu herhalde ondan sonra hiç ses çkarmadi.
telefona zarar vermiyor. tuşlar çalışmıyor dedi ve ekrana sanala tuşlar getirdiğini nexus4 deki gibi olduğunu söyledi. stabil hale geldiğinde paylaşacaktır :)

caglar b

caglar b

Üye
benim eski nokia 701 de bildirim ışıgı yerine menü tuşu yanıp sönüyordu acaba bunu discoveryde yapacak bir uygulama var mı

• Beğen
Tepkiler: Buğra
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Güncelleme geldi bilginiz var mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
64.6 MB'lık güncelleme ile telefondaki bazı sorunlar düzeltildi ve bir dizi iyileştirme yapıldı

Kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen güncelleme ile geliştirilen özellikler şöyle sıralanıyor:

Kamera özellikleri güncellendi ve yeni fonksiyonlar eklendi
Sistem güncellemesiyle performans değerleri artırıldı
Güç yönetimi performansı artırıldı
Türkçe yazım düzeltmeleri yapıldı

Yakında görünür :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
caglar b

caglar b

Üye
64.6 MB'lık güncelleme ile telefondaki bazı sorunlar düzeltildi ve bir dizi iyileştirme yapıldı

Kolay ve hızlı bir şekilde yapılabilen güncelleme ile geliştirilen özellikler şöyle sıralanıyor:

Kamera özellikleri güncellendi ve yeni fonksiyonlar eklendi
Sistem güncellemesiyle performans değerleri artırıldı
Güç yönetimi performansı artırıldı
Türkçe yazım düzeltmeleri yapıldı

Yakında görünür :)
geçen gelen güncellemeyi yeni görmüş olamasın, degil mi? :-)

caglar b

caglar b

Üye
02/09/2013 güncellemesi

• Beğen
Tepkiler: [ENGİN]
caglar b

caglar b

Üye
herşey türkçe oldu, batarya iyileşmesi falan diyordu ama fark göremedim

slhtnr

slhtnr

Üye
alarm bildirimini düzeltmemişler
ben bunu güncellemenin geldiği ikinci gün söylemistim ama forumda ki bazi arkadaslar tarafindan karalama kampanyasi yapiyormus gibi muamele gördüm.. Ayrica bir hata daha var menü den uygulama yöneticisine girin sonra yazilim yöneticisine tiklayin karsiniza yazilim tasima, yazilim kaldir ve varsayilan yazilim ayarlari cikacak herhangi birine girdiginizde farkedeceksiniz ki yanlis girmissiniz isimler farkli girilen yer farkli (örn:varsayilan yazilim ayarlarina giriyorum yazilim tasima geliyor ekrana)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: caglar b
caglar b

caglar b

Üye
ben bunu güncellemenin geldiği ikinci gün söylemistim ama forumda ki bazi arkadaslar tarafindan karalama kampanyasi yapiyormus gibi muamele gördüm.. Ayrica bir hata daha var menü den uygulama yöneticisine girin sonra yazilim yöneticisine tiklayin karsiniza yazilim tasima, yazilim kaldir ve varsayilan yazilim ayarlari cikacak herhangi birine girdiginizde farkedeceksiniz ki yanlis girmissiniz isimler farkli girilen yer farkli (örn:varsayilan yazilim ayarlarina giriyorum yazilim tasima geliyor ekrana)
evet dedigin gibiymiş bende yeni fark ettim

HAM ZA

HAM ZA

Üye
arkadaşlar nasip olursa yarın buradan bu telefonu alacağım acaba almalımıyım ne dersiniz?

caglar b

caglar b

Üye
  • Beğen
Tepkiler: HAM ZA

Üst Alt