KcygtYsn
Üye
Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gittiAmcandan korktum![]()

Kuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gittiAmcandan korktum![]()

Eşimde var zaten sende ki telefondanÇok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey al

Aleyküm selam hoşgeldinBuraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun...

Aa ne güzel iyi telefon demiEşimde var zaten sende ki telefondan![]()

Vay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman olduBuraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun...

Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkar![]()
Olsun yine de işi sağlama almak lazımKuzenle sohbet ediyoduk 3 gibi oda uyumaya gitti![]()

Telefon şahane canım ona laf yok.Aa ne güzel iyi telefon demi![]()
TanışalımVay Ata! Dostum seninle mesajlaşmayalı çok uzun zaman oldu
Dilvin Ata forumun müdürü olur.

Beni tanıdın umarımEvet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D

Tanıştığıma memnun oldum estağfirullah ata bey ahmet abi müdür dediyse öyledirEvet oldukca uzun zaman oldu dostum... Merhaba Dilvin... Sen dedeye bakma ben forumun hizmetcisi oluyorum =D

Bendeki pembe sizdeki ne renkTelefon şahane canım ona laf yok.

Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım![]()
Ben de memnun oldum...
Niye tanimayayim yahu =s Adini degistirip yonetimden istifa ederek benden saklanabilecegi mi saniyordun yoksa =D
bu forumdaki tanıştığım yöneticiler hep böyle canayakın ben korktum başta katı kuralcı birileri vardır diye 
Ben beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu.Bendeki pembe sizdeki ne renk![]()
G2ye karar vermiş gibisin abiBende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak.

Buraya yazmayali da bayagi oldu. Samsun yolunda Sabiha Gökçen'den tum gececilere selam olsun...
Beyaz daha güzel kuzenimin wonder beyaz çok güzel duruyoBen beyaz aldım o zaman. Başka renk bulmak zordu.