KcygtYsn
Üye
Anladım ben beceremem heralde zaten öyle rütbe amacım yokEvet yönetici. Forum içerisinde sana verilen bölümlerde düzeni sağlamak vs. vs.
başka bi işe yaramıyor yani rütbe 
Anladım ben beceremem heralde zaten öyle rütbe amacım yokEvet yönetici. Forum içerisinde sana verilen bölümlerde düzeni sağlamak vs. vs.
başka bi işe yaramıyor yani rütbe 
Yok canım ne alakası varÇok mu gevezeyim çok mu soru soruyorum ?

Bilmem çok mesaj dedin ya çok girmeyeyim mi dedim bendeYok canım ne alakası var![]()
Abi neden geç yazıyorsunYok canım ne alakası var![]()
Yok yok sıkıntı değil. İstediğin kadar girip mesaj yazabilirsinBilmem çok mesaj dedin ya çok girmeyeyim mi dedim bende
Rütbe bir işe yaramıyor evet sadece görüntü. Ama yine de yüksek rütbe de olmak isteyenler var. Zevk meselesiAnladım ben beceremem heralde zaten öyle rütbe amacım yokbaşka bi işe yaramıyor yani rütbe
![]()

Ne bileyim ben facede 6bin kişilik sayfa yönettim iki yıl burda sistem yavaş işliyor ben bi gecede bin küsür yorum atardım rekorlarım vardır hatta burayada ayak uydurmaya çalıştımYok yok sıkıntı değil. İstediğin kadar girip mesaj yazabilirsin
Geç mi yazıyorum ciddenAbi neden geç yazıyorsun
ops:Benden sana mareşallik daha üstü yokRütbe bir işe yaramıyor evet sadece görüntü. Ama yine de yüksek rütbe de olmak isteyenler var. Zevk meselesi![]()

Sen bayağı içli dışlısın yahu sosyal ağlaNe bileyim ben facede 6bin kişilik sayfa yönettim iki yıl burda sistem yavaş işliyor ben bi gecede bin küsür yorum atardım rekorlarım vardır hatta burayada ayak uydurmaya çalıştım

Evet bide az önce Tapatalka bildirim geliyordu like diye şimdi gelmiyor ne zaman yazdığını anlamıyorum şu sorunlar bi bitse yaGeç mi yazıyorum ciddenops:
Face bozuldu kredi kartıyla görünüyor yazılar bizim sayfada gittiSen bayağı içli dışlısın yahu sosyal ağla
ben neredeyse hiç girmem![]()
Tapatalk kaç kurulu sendeEvet bide az önce Tapatalka bildirim geliyordu like diye şimdi gelmiyor ne zaman yazdığını anlamıyorum şu sorunlar bi bitse ya
Gelip gidiyor bu normal tapatalk mi sorunlu kiSen bayağı içli dışlısın yahu sosyal ağla
ben neredeyse hiç girmem![]()
4 kuruluydu sizle aynı olsun die silienti yukledim playdenTapatalk kaç kurulu sende
General mobil discovery arada like die geliyo tikliyorum yoruma gidiyoTapatalk 4 te bildirim gelir 2 de gelmez. Telefonun ne senin?
Sen bize bakma bizim ki desteklemiyor o yüzden kuramıyoruz.sen 4 kur...4 kuruluydu sizle aynı olsun die silienti yukledim playden
Tamam abi kurarım sizinkinin linkini atsana bi merak ettim sizdekiniSen bize bakma bizim ki desteklemiyor o yüzden kuramıyoruz.sen 4 kur...