KcygtYsn
Üye
Sadece bakıcam kurdum 4.ü ama gelmiyor hala yedekleme programı mı bozdu acep uygulamayıEski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi
Sadece bakıcam kurdum 4.ü ama gelmiyor hala yedekleme programı mı bozdu acep uygulamayıEski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi
Abi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşındaEski versiyon o yaramaz. Gerek yok kurmana.sen 4 kullan daha iyi

Hem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyorAbi senin keyfin mi yok senin yakışıklılar kaç yaşında![]()

Maşallah abiHem çalışıyorum hem konuşuyorum o yüzden arada böyle kopukluk oluyor
Birisi 4 yaşında öteki 1.5... ellerinden öperler...
bu saatte ne iş yapıyorsun ben hadi okul başlayana kadar sabahlayan öğrenci modeli 
Anladım abi benim 15.inci yıl bıktım artıkÖzel rektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim...
Anladım abi kolay gelsin, benim 15.inci yıl bıktım artık
Abi senin telefon modeli neydiÖzel sektör diyelim. Vardiya ustası olarak görev yapıyorum. Öğrenci olmak güzeldir. Ben sadece 11 yıl öğrenci olabildim...
Inşallah ailemede yük oldum zatenOku oku sonuna kadar... sakın yarım bırakma.
Samsung galaxy ace... tek kelime ile iğrençAbi senin telefon modeli neydi

Iyi ya ben uzun süre symbian kullandımSamsung galaxy ace... tek kelime ile iğrenç![]()

Rahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani...Iyi ya ben uzun süre symbian kullandım![]()
Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severimRahmetli oldu tabi. Bende kullandım ama o çağa ayak uyduramadı.MaşaAllah bu tip işlerle de aran iyi bilgin var yani...
Iyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedinSıcak sıcak çay geldi oh... ister misin?

Bende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak.Abim sağolsun arkadaşlarıyla maça gider oyun oynar işlerini bana bırakırdı zamanla öğrendim teknolojiyi severim
Çok para harcama benimki ucuz ve iyi bunu alma ama bu tarz bişey alBende çok severim.kendime yeni bir telefon alacağım inşallah bakalım hangisi olacak.
Amcandan korktumIyi olur abi boğazım kurudu ben demledim oturdu soğudu çay sen gelmedin![]()

Amcam yaşlı erkenden uyur ama namaza kalkarAmcandan korktum![]()