KcygtYsn
Üye
Üstüne yürür seni dövüp sinirini çıkarmak içinöyle yapan birine diyeceksin ki atla da dünya bi pislikten kurtulsun bakalım atlıyo mu![]()

Üstüne yürür seni dövüp sinirini çıkarmak içinöyle yapan birine diyeceksin ki atla da dünya bi pislikten kurtulsun bakalım atlıyo mu![]()

Babam Karadenizli annem Sakaryalı ben Kayseri doğumluyum. "KaySakarDeniz"liyim benNasıl karışık derken![]()

Başım döndü ya hem burası hem whatsapp odası elim ayağım dolaştı![]()

Whatsapp odası nedirBaşım döndü ya hem burası hem whatsapp odası elim ayağım dolaştı![]()

IyiydiKars, Türkiye'nin en uzak doğusu![]()

Eskiden öyleydi şimdi ikiye ayrıldı isim olarak rakamlar bölündüGüzel abi biraz kalabalık demi orası![]()

Karadenizin neresiBabam Karadenizli annem Sakaryalı ben Kayseri doğumluyum. "KaySakarDeniz"liyim ben![]()
İntihardan çevirdin işteÜstüne yürür seni dövüp sinirini çıkarmak için![]()

aynenHe ben de attım, acaip ezdikÇok fena hem de.

öyle yapan birine diyeceksin ki atla da dünya bi pislikten kurtulsun bakalım atlıyo mu![]()
Güzel yöntemİntihardan çevirdin işte![]()

Bilmiyorum deyip reizl olup buralardan kaçıyorumKaradenizin neresi
Garip garip isimler saydı bi ara ama unuttum 
Evet kızlar peşimi bırakmıyorÇok mu sevenin var![]()

Oyun konuşmasak olmaz mı
Babam Karadenizli annem Sakaryalı ben Kayseri doğumluyum. "KaySakarDeniz"liyim ben![]()
Tamam sakin yahuHacı ben açıkcası dert etmem, aa yazık dama çıkmış atacak kendi filan demem. Aklı olsa çalışır, olmasa da elinden geleni yapar, intihar çare olmaz, hem sen kim köpeksin ki Allah'ın verdiği cana kastediyon; Ama yine de hoş olaylar değil neyse boşverelim.

Neden da usağumBilmiyorum deyip reizl olup buralardan kaçıyorumGarip garip isimler saydı bi ara ama unuttum
![]()

Whatsapp uygulaması varya markette. Onu yüklüyor ve net üzerinden mesaj yazıyor sohbet ediyorsun falan. Hemde an be an.. bekleme yok hızlı şekilde.. çok güzel tavsiye ederimWhatsapp odası nedir![]()