Invoke
Üye
Kız oyunu yok mu güzelZaten o kadardı bitti.

farkılıgım derken nasıl yanıNe güzel ben farklıyım buda göstergesi![]()
hitman güzel oyun mu oynayan varmı

Ben pek oyun oynamamhitman güzel oyun mu oynayan varmı

Benim babam Samsun'lu Ben İstanbullu![]()
Samsunlusun sen 
Tamam orayı benimse sen oralı ol baban nereli niye söylemiyonYapma bunu ya![]()

Farklı mı? Ben dost olarak kastettim oysa...Ne güzel ben farklıyım buda göstergesi![]()
Hey Allahım güzelim karadenizi dışlıyorlarBenim babam Samsun'lu Ben İstanbullu![]()

E söylüyorum işte yahuTamam orayı benimse sen oralı ol baban nereli niye söylemiyon![]()

the simcity diye oyun var evcilik gibi evi dayayıp döşüyorsun arda para kazanman gerekiyorKız oyunu yok mu güzel![]()
Farklı derken dedimya numara ile aktifleşen uygulama kullanamıyorum abim yazılım uzmanı numaramın hangi uygulamada kullanıldığını ve kayıtları görebiliyoFarklı mı? Ben dost olarak kastettim oysa...
Herkes nerede doğdu ise oralıdırHey Allahım güzelim karadenizi dışlıyorlar![]()

Sert bir abi demek. Ben birazdan döneceğimFarklı derken dedimya numara ile aktifleşen uygulama kullanamıyorum abim yazılım uzmanı numaramın hangi uygulamada kullanıldığını ve kayıtları görebiliyo
Ben cepte sms kullanamam, konuşamam çünkü ailem biraz kısıtlar ama haklılar kızmıyorum onlarafarkılıgım derken nasıl yanı
Öyle abi ama benide çok severSert bir abi demek. Ben birazdan döneceğim

vay be ne abiymiş cipiares ile uydudan takıp edip nerelerelere giddiyinede bakar mıFarklı derken dedimya numara ile aktifleşen uygulama kullanamıyorum abim yazılım uzmanı numaramın hangi uygulamada kullanıldığını ve kayıtları görebiliyo