zeka sorusu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
zeka sorusu yardım
launcherı olmayan androıdde nasıl menuye gırebılırım

serif-23

serif-23

Üye
eger ki usb ile teli bilgisayara baglayabiliyorsan internetten bir launcher yukle bunu sdcard hafizasina at daha sonra da cwm den flashla sonra girebilirsin diye tahmin ediyorum ama yanlizca bir tahmin ;)

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
o değil de neden zeka sorusunu yardın? yazık değil mi?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
launcher yoksa reset atip durur denedim. menu zaten launcherda oyle bi durum da soz konusu degil zaten. aramadan uygulama bulursun reset atmasa

theeternal

theeternal

Üye
:) başlık güzelmiş launcher dedıgın zaten menu launchersız telefonmu olur mcpaaa aynen :D

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefona launcher yukledıkten sonra system app removerle eski laumcherı ayrıca google search u ne kadar kullanmadığım sey varsa sildim bunu hep yapardım ama ilk defa böyle bir şey başıma geldi

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Yanlıslıkla clear flash mı ne ondan yaptım o launcher da silindi sanırım anca birisi açarsa ekranda gözüküyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
kullanmiyosun diye silmen gerekmez bence. sadece yuklu kaliyor arkada calismiyor bunlar. elbet bi yolu vardir mesela bilgisayardan google playe gir bi launcher bul yukle de telefona kurulur bi sure sonra olmadi romu tekrar kur ugrasma

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
kullanmiyosun diye silmen gerekmez bence. sadece yuklu kaliyor arkada calismiyor bunlar. elbet bi yolu vardir mesela bilgisayardan google playe gir bi launcher bul yukle de telefona kurulur bi sure sonra olmadi romu tekrar kur ugrasma
:cool:

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Ya telefon replik s3 mini bulamadım romunu. Onları silmemin nedeni tel hafızasında yer kalmamıstı diğer telefonlarımda da siliyordum ilk defa böyle oldu

The Shadow

The Shadow

Üye
Ya telefon replik s3 mini bulamadım romunu. Onları silmemin nedeni tel hafızasında yer kalmamıstı diğer telefonlarımda da siliyordum ilk defa böyle oldu
buyuk hata yapmışsın eski launcheri silerken oncelikle yeni launcheri system/app a kurman gerekiyordu hafıza kartını pc ye tak şu dosyayı at cwm den flashla (tabii varsa) yoksa ayvayı yemişsin zaten :)

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Recovryden yuklenecek yani?

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
o zaman bana güle güle cwm yüklememiştimbunu telefoncuların da yapacağını sanmıyorumbunu yapabileceğim her hangi bir pc uygulaması yok muben de t11 vardı onun uptade.zip iyle flashlasam nolur :D

The Shadow

The Shadow

Üye
o zaman bana güle güle cwm yüklememiştimbunu telefoncuların da yapacağını sanmıyorumbunu yapabileceğim her hangi bir pc uygulaması yok muben de t11 vardı onun uptade.zip iyle flashlasam nolur :D

bi de bunu dene o zaman stock recoveryden ama flashlanamayabilir :D

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
verification failed
installation aborted diyor yani ayvayı yedim 2 gün oldu alalı arkadas sıfreyı yanlıs gırdı ben de bılmedıgımden factoryden flash yaptım boyle hersey mahvoldu :D yardımın ıcın sagoldediğim gibi t11 in uptade.zipini denesem nolur?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bozulur. recoveryden resetleyince duzelmiyor mu

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Yok olmuyor işte en başta clear flash yapmasaydım çözerdim ama bilmediğimden yapmıştım mahvetti o beni

The Shadow

The Shadow

Üye
Yok olmuyor işte en başta clear flash yapmasaydım çözerdim ama bilmediğimden yapmıştım mahvetti o beni
normal recoveryden flashlanabilecek zip yapmasını bilen birisi ancak sana yardımcı olabilir cwm olsaydı iyidi :) Geçmiş olsun :)

keansue

keansue

Üye
    Konu Sahibi
Normal recoveryden yuklenen zip var mı ki ?