kullanmiyosun diye silmen gerekmez bence. sadece yuklu kaliyor arkada calismiyor bunlar. elbet bi yolu vardir mesela bilgisayardan google playe gir bi launcher bul yukle de telefona kurulur bi sure sonra olmadi romu tekrar kur ugrasma
:buyuk hata yapmışsın eski launcheri silerken oncelikle yeni launcheri system/app a kurman gerekiyordu hafıza kartını pc ye tak şu dosyayı at cwm den flashla (tabii varsa) yoksa ayvayı yemişsin zatenYa telefon replik s3 mini bulamadım romunu. Onları silmemin nedeni tel hafızasında yer kalmamıstı diğer telefonlarımda da siliyordum ilk defa böyle oldu

cwm recoveryden yuklenecek stock recoveryden yukleyemezsinRecovryden yuklenecek yani?

o zaman bana güle güle cwm yüklememiştimbunu telefoncuların da yapacağını sanmıyorumbunu yapabileceğim her hangi bir pc uygulaması yok muben de t11 vardı onun uptade.zip iyle flashlasam nolur![]()

normal recoveryden flashlanabilecek zip yapmasını bilen birisi ancak sana yardımcı olabilir cwm olsaydı iyidiYok olmuyor işte en başta clear flash yapmasaydım çözerdim ama bilmediğimden yapmıştım mahvetti o beni
Geçmiş olsun