Siz dün kenevir çorbası falan mı içtiniz kuzum![]()

3 kere yazmış birde. Tamam anladık gençsinevet Gencimm
- - - Eklendi - - -
evet Gencimm
- - - Eklendi - - -
evet Gencimm![]()

Ah şu gençler ah, Bir onlardan birde aynalardan uzak durmak lazım artık..3 kere yazmış birde. Tamam anladık gençsin![]()
Aman üstad ne yaptınAh şu gençler ah, Bir onlardan birde aynalardan uzak durmak lazım artık..
her fırsatta yaşlandığını yüzüne vuruyorlar, zaten saçlar tepeden mekanı terk-i diyar eylemeye başladı..

İşim müsait olsa bende düşünüyorum ama, müşterileri ürkütmeyelim sonra..Aman üstad ne yaptın
bende Aslan yelesi gibi saç var ama hep 0 A vurdurmak istiyorum![]()
İşim müsait olsa bende düşünüyorum ama, müşterileri ürkütmeyelim sonra..

Yakışır abi öyle yapİşim müsait olsa bende düşünüyorum ama, müşterileri ürkütmeyelim sonra..

İfşa ediyorum yaşını Fatoş kabul müevet Gencimm
- - - Eklendi - - -
evet Gencimm
- - - Eklendi - - -
evet Gencimm![]()
Sakaldır oAman üstad ne yaptın
bende Aslan yelesi gibi saç var ama hep 0 A vurdurmak istiyorum![]()
ss de istermisinizYakışır abi öyle yap![]()

Abi saçların dökülmesini ne güzel anlatmışın öyleAh şu gençler ah, Bir onlardan birde aynalardan uzak durmak lazım artık..
her fırsatta yaşlandığını yüzüne vuruyorlar, zaten saçlar tepeden mekanı terk-i diyar eylemeye başladı..

Ss ne abiss de istermisiniz![]()

Şşşşşşşttttt noluyor burda, Burada abisi var. Benden izin aldın mı bakiiim senİfşa ediyorum yaşını Fatoş kabul mü
YAşlılık kelama yansımış Aykut...Abi saçların dökülmesini ne güzel anlatmışın öyle![]()
Foto yani,Ss ne abi![]()
Iyi olur abi profil resmi yapŞşşşşşşttttt noluyor burda, Burada abisi var. Benden izin aldın mı bakiiim sen
YAşlılık kelama yansımış Aykut...
Foto yani,

BAşka emriniz...Iyi olur abi profil resmi yap![]()
Yerim onu ben...Benim profil resmi çok güzel. Küçük yaprak o![]()