General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

sanalpazar sahibinden gittigidiyor vs yerlerde bazı kişiler elinde kalan son telefonları 600e satıyorlar :)

resmi sitesinde 649tl oda 1-2 hafta önce 649 oldu yoksa 600tl idi doların yükselmesinden dolayı azcık zam geldi :spr

Neyse ya hayırlısı olsun kafamı takıpta canımı sıkmayayım...

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
bilgisayarım windows 7
bu sorun olusmadan once pc ye cıhazımı bagalayabılıyordum
garantıye gıttıgınde cıhazımın data yolları koptugunu solemrıslerdı

- - - Eklendi - - -

bunu almak mantıklımı sizce ?
kardesim o benim c6-01'ime 3 kere oldu usb calismiyordu goruyordu ama sarj etme pcden dosya atma fonksiyonlari calismiyordu. Bana sifirini verdiler 3 kere ayni sebepten bozuldu diye. Her seferinde de ana kart degisti. Bu arada garanti sirketi kvk'di.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
kardesim o benim c6-01'ime 3 kere oldu usb calismiyordu goruyordu ama sarj etme pcden dosya atma fonksiyonlari calismiyordu. Bana sifirini verdiler 3 kere ayni sebepten bozuldu diye. Her seferinde de ana kart degisti. Bu arada garanti sirketi kvk'di.
anakartı değiştirince ucret ıstıyormuydu kvk ?

rambokeke

Üye
arkadaslar uzun sure incelemelerimden sonra bende gm discovry kullanicisi oldum telefonu 600 tl ye aldim diger pahali modellere göre 5 üzerinden 5 harika bir telefon butun beklentilerimi karsiliyor samsung s3 ve s4 kullanan arkadaslarim bu telefono gorduklerinde cok beğendiler. bir dusunun galaxi s3 fiyatina iki tane gm discovry alabilirsiniz bence paranizi cöpe atmayin hepimiz akilli insanlarin marka takintisi yapmayin

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaslar uzun sure incelemelerimden sonra bende gm discovry kullanicisi oldum telefonu 600 tl ye aldim diger pahali modellere göre 5 üzerinden 5 harika bir telefon butun beklentilerimi karsiliyor samsung s3 ve s4 kullanan arkadaslarim bu telefono gorduklerinde cok beğendiler. bir dusunun galaxi s3 fiyatina iki tane gm discovry alabilirsiniz bence paranizi cöpe atmayin hepimiz akilli insanlarin marka takintisi yapmayin

Değerli arkadaşım çok kısa ve öz söyleyim "ucuz alacak kadar zengin değilim" derler büyükylerimiz.Zira karşılaştırdığınız telefon modeli ile aldığınız üründe farklılıklar mevcut heleki S4 modelinde.Ama cihaz segmentinde gayet başarılı ve alınabilecek bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: n000k

rambokeke

Üye

Değerli arkadaşım çok kısa ve öz söyleyim "ucuz alacak kadar zengin değilim" derler büyükylerimiz.Zira karşılaştırdığınız telefon modeli ile aldığınız üründe farklılıklar mevcut heleki S4 modelinde.Ama cihaz segmentinde gayet başarılı ve alınabilecek bir telefon.

arkadasim tabiki sende haklisin etrafta o kadar çok cakma telefon varki etrafimizda bu yuzden zarar gormus insan cok inan bana sana hak veriyorum gercekten bende bu telefonu alirken cok tedigindim ama su anda cok saskinim iki ay oldu telefono alali hala bu fiyata boyle ozellikler nasil olur diye kendime sorup duruyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Rekabet ortaminda normal. Firma zaten daha onceki modelleri ile begeni kazanmis bir marka.iyi gunlerde kullanın.

rambokeke

Üye
Rekabet ortaminda normal. Firma zaten daha onceki modelleri ile begeni kazanmis bir marka.iyi gunlerde kullanın.

saol kardesim aslinda bu telefon ucuz degil fiyati normal diger markalarin fiyatlari aslinda cok abartili oldugu icin bu telefon bize ucuz geliyor

Secret26

Secret26

Üye
Kim ne derse desin telefon harika. Ayın 4'ünde bir güncelleme daha aldı ufak sorunları giderildi.

rambokeke

Üye
diger pahali markalardan hicbir farki yok marketteki her oyunu sorunsuz oynuyorum hizli donma takilma sorunuyla simdiye kadar karsilsmadim evdeki lcd televizyonuma bile ksblosuz baglanip oyun oynuyorum harika bence

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
  • Beğen
Tepkiler: 06kubilay06

cunun08

Üye
telefonun maxıumum 6 saat ekran acık kalma suresı var (minumum parlaklıkta ) sen orta ayarda kullanıyosan 3.5-4 saate kadar duser[/QUOTE]

Peki hangi ayarda kullanmam lazım ki şarj düzenli gitsin

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonun maxıumum 6 saat ekran acık kalma suresı var (minumum parlaklıkta ) sen orta ayarda kullanıyosan 3.5-4 saate kadar duser

Peki hangi ayarda kullanmam lazım ki şarj düzenli gitsin[/QUOTE]
guneslı olmayan zamanlarda ekran parlaklıgını mınuma ındır

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Bu telefona flash bellek takılıyor mu

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşım wonder a taktığını söyledi ayrıca niye rencide ediyosunuz anlamadım bilmiyorum öğrenmek için soruyorum

Rencide etmedim sadece normal sordum smiley kullanmadigim icin siz oyle anladiniz sanirim :)
Yardimci kablo ile takilabilir bi ihtimal denemedim.

KcygtYsn

KcygtYsn

Üye

Rencide etmedim sadece normal sordum smiley kullanmadigim icin siz oyle anladiniz sanirim :)
Yardimci kablo ile takilabilir bi ihtimal denemedim.

Anladım sorun değil teşekkürler bilgi için

Invoke

Invoke

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer
M.D.hakan

M.D.hakan

Üye
arkadaşlar ben denediğim için söylüyorum OTG desteği yok yani flash bellek takamıyoruz.ama bu özellik s3 de var.

Üst Alt