İki Lap Top Arasında Kaldım!

Sponsorlu Bağlantılar

BlackPyton

BlackPyton

Üye
    Konu Sahibi
İki Lap Top Arasında Kaldım!
Merhaba arkadaşlar.

Bu iki lap top arasında kaldım arkadaşlar biraz yardımcı olur musunuz ?

Birde ikiside fredos yanında driverlar falan veriliyor mu? ben zaten elimde cd falan yok bildiğim kadarıyla w8 uyumlu driverlar veriyorlarmış veriyolar mı bilmiyorum artık. ben gidip birine format attırıcam belli bi ücret karşılığında halledebilirlermi sizce? Önerilerinizi bekliyorum.

caglar b

caglar b

Üye
k55vj deki ekran kartının 192 bitligi benim lenovo z580 de var memmunum ama g720m nasıl bir ekran kartı bilmiyorum x550 ekranıda iyiymiş hani

BlackPyton

BlackPyton

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah. Başka yardım edebilecek?

Fatic

Fatic

Üye
2. Ürünün linki kırık bildğim kadaryla asuslarda x serisi daha iyi performans veriyor birde 4. Nesil islemciler piyasaya giriyor yavaş yavas bu fiyat biraz dha düşebilir.

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Lap Top cok guldum ya :D

• Beğen
Tepkiler: Puck
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bak arkadaşım pcdepodaki ekran kartı olarak daha üstün oyunlarda farkedilir bir şekilde iyi performans alırsın. Eksi olarak hard diski 250 gb daha az ve işlemci hızı 2.5 2.6 ile arasında pek fark yok hissedilmez. Ayrıca yanında çanta veriyor. Nereden baksan 50 tl. Yani ben oyun oynamam diyorsan 250 gb daha önemli diyorsan sadecenotebooktaki al. Ama bana kalırsa pcdepodaki model daha iyi 250 gb çok önemli değil yer sıkıntın varsa harici alır çözersin ama daha iyi bir ekran kartı her zaman iyidir.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bak arkadaşım pcdepodaki ekran kartı olarak daha üstün oyunlarda farkedilir bir şekilde iyi performans alırsın. Eksi olarak hard diski 250 gb daha az ve işlemci hızı 2.5 2.6 ile arasında pek fark yok hissedilmez. Ayrıca yanında çanta veriyor. Nereden baksan 50 tl. Yani ben oyun oynamam diyorsan 250 gb daha önemli diyorsan sadecenotebooktaki al. Ama bana kalırsa pcdepodaki model daha iyi 250 gb çok önemli değil yer sıkıntın varsa harici alır çözersin ama daha iyi bir ekran kartı her zaman iyidir.

MrExpert

MrExpert

Üye
2 modelide önermem alınabilir bir tarafları yok.

Uhops

Uhops

Üye
Ben olsam pcdepo'dakini alırdım ekran kartı daha iyi.
Ve oyun amaçlı alıyorsan bunuda alabilirsin:
500gb HDD var ama gt645m ekran kart var.

Üst Alt