2 notebook arasında kaldım yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
    Konu Sahibi
2 notebook arasında kaldım yardım lütfen...
Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım biri
Lenova z500

diğeri ise acer v3 571g

bu ki laptoptan hangisini öneriyorsunuz ve hangisi daha performanslı sizce. Yurt dışında kullanmak için alıyorum ve 6-7 yıl kullanıcam. Birde bunlardan hangisinde oyun ve program çalıştırırken ısınma az olur sizce? Bu arada bunların dışında bu iki laptoptan üt düzey yüksek performanslı 1850tl değerindeki laptopları önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum. iyi forumlar...

OPC

OPC

Üye
Lenovo Acer'e göre daha iyi hem özellik olarak hem f/p olarak

• Beğen
Tepkiler: ultraslan_66
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo Acer'e göre daha iyi hem özellik olarak hem f/p olarak
acerin ramı 12gb ekran kartı gt740m lenovanın 6gb ekran kartı gt645m lenovayı alırsam sorun olurmu sence ?

OPC

OPC

Üye
acerin ramı 12gb ekran kartı gt740m lenovanın 6gb ekran kartı gt645m lenovayı alırsam sorun olurmu sence ?

Hayır yeterli olur şimdilik 6gb ram. Ekran kartı lenovonunki daha iyi diye biliyorum. Hem rami ilerde arttırmak mümkün

restmod

restmod

Üye
Bende lenovoyu oneririm bide pcdepo'ya bak o fiyata daha iyilerinide bulabilirsin

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar bir de son bir sorum olacak size gösterdiğim lenovo z500 ile çıkacak olan pes 2014 ü özelliklerde oynayabilirmiyim ?

restmod

restmod

Üye
  • Beğen
OPC

OPC

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar bir de son bir sorum olacak size gösterdiğim lenovo z500 ile çıkacak olan pes 2014 ü özelliklerde oynayabilirmiyim ?

Oynarsın hem Lenovo Acer'den daha iyidir marka olarak

• Beğen
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için tekrar çok teşekkür ediyorum arkadaşlar karar verdim lenovo alıyorum. iyi geceler :)

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
bende lenovo z500 aldım alalı 1 hafta oldu gayet memnunum gözün kapalı alabilirsin benim laptopumun 1 saatte verdiği ısıyı arkadaşımın delli aynı oyunda 10 dk ya veriyor seçim senin alınca zaten neden önerdiğimi anlarsın :good:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
    Konu Sahibi
bende lenovo z500 aldım alalı 1 hafta oldu gayet memnunum gözün kapalı alabilirsin benim laptopumun 1 saatte verdiği ısıyı arkadaşımın delli aynı oyunda 10 dk ya veriyor seçim senin alınca zaten neden önerdiğimi anlarsın :good:
eyvallah. maxicep aileme güveniyorum (:

- - - Eklendi - - -

bu arada bu skype programını yükleyeceğim alacağım bilgisayara kontur flan almak gerekiyormu arama yapmak için yoksa tamamen ücretsiz mi tam olarak anlamadım bununla ilgili de kısa bilgi verirseniz sevinirim.

Üst Alt