Yalnış düşünüyorsun. olay abi
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Swiftkey kullan müco Genişletmek için tıkla ... TouchPal var onu kullanıyorum
Türe Üye -Akıncı' Alıntı: TouchPal var onu kullanıyorum Genişletmek için tıkla ... O da guzel de alisamadim
Türe Üye -Akıncı' Alıntı: ben alışmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Klasik aosp klavyesine gectim bende
-Akıncı' Alıntı: ben alışmaya başladım Genişletmek için tıkla ... Klasik aosp klavyesine gectim bende
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Klasik aosp klavyesine gectim bende Genişletmek için tıkla ... Arıyorum tel yeni olunca çeşitli denemeler
Türe' Alıntı: Klasik aosp klavyesine gectim bende Genişletmek için tıkla ... Arıyorum tel yeni olunca çeşitli denemeler
Türe Üye -Akıncı' Alıntı: Arıyorum tel yeni olunca çeşitli denemeler Genişletmek için tıkla ... Cok da kurcalama la skilirsin
-Akıncı' Alıntı: Arıyorum tel yeni olunca çeşitli denemeler Genişletmek için tıkla ... Cok da kurcalama la skilirsin
Akıncı Üye Türe' Alıntı: Cok da kurcalama la skilirsin Genişletmek için tıkla ... yok sıkılmam - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: çok sakat var Genişletmek için tıkla ... burada?
Türe' Alıntı: Cok da kurcalama la skilirsin Genişletmek için tıkla ... yok sıkılmam - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: çok sakat var Genişletmek için tıkla ... burada?