L920 Pro Camera yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
L920 Pro Camera yükleme sorunu
Arkadaşlar merhaba bir sorunum var bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum. Market dışından yüklemiş olduğum bir .xap'yi kaldıramadığım ve gözüme takıldığı için dün gece cihazıma flash attım. Telefon açıldıktan sonra kurulu olan uygulamalarımı ve ayarları yedekten geri yükledim. Buraya kadar herşey normal. Geri yükleme işlemi bittikten sonra Pro Camera'nın yüklenmediğini farkettim ve kendim yüklemek için sys pusher'ı açtım. Fakat pro camera resimde gördüğünüz gibi yüklenmiyor. Yardım ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonunda Amber olduğuna emin misin ?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
SysApp Pusher yerine telefondan Mağazaya girip Nokia Collection'dan denedin mi?

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Nokia collection a girdiğim zaman pro camera gözükmüyor. Adını yazıp arıyorum çıkmıyor. Bilgisayar ile mağazaya girip yükleyeyim dedim telefonunuz üzerinden yükleme yapın diye bir açıklama var.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Telefonu kapatıp aç bazen eski sürüm olarak görüyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtım yeniden başlattım sonuç aynı. Fakat tekrar deneyeyim.

blackcemre

Üye
nsu ile yazılımı yükle sorun kalmaz

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
ip değiştirerek indir bence hiç uğraşma

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Nsu ile yüklersem turkcell rom a geçecek cihaz şuan global yüklü. Şu ip ile yükleme nasıl yapılıyor acaba ?

blackcemre

Üye
Nsu ile yüklersem turkcell rom a geçecek cihaz şuan global yüklü. Şu ip ile yükleme nasıl yapılıyor acaba ?
920'ye turkcell romda zaten herşey varki 2003 yazılımında data sense dahil.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
O zaman konu kapanabilir moderator arkadaşlar.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
bir ekleme daha yapayım Proxy ile sorunsuzca yukledim. fakat proxy ayarını varsayılana getirdiğimde pro camera yı kaldırıp yüklemek istesem aynı sorun oluşuyor. Bir yerde sıkıntı var ama nerde. Neyse bu şekilde idare edeceğiz artık gelecek sefer flashlayana kadar.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
bir ekleme daha yapayım Proxy ile sorunsuzca yukledim. fakat proxy ayarını varsayılana getirdiğimde pro camera yı kaldırıp yüklemek istesem aynı sorun oluşuyor. Bir yerde sıkıntı var ama nerde. Neyse bu şekilde idare edeceğiz artık gelecek sefer flashlayana kadar.

Proxy kullanmamızın amacı bu zaten :good: Uygulama normalde yüklenmiyor ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
hllsvrn

hllsvrn

Üye

daha once normal bir şekilde yuklemiştim. Lumia 920 ler için pro camera yayınlandı bilmem farkında mısın ?

Evet, Amber'i flash'lar flash'lamaz bende yüklemiştim. Bende şu an aynı sorun mevcut, Pro Cam yüklü, yüklü olmasınada, güncelleme geldiği zaman indirme şansımız, proxy kullanarak mı olacak ?? Bunu mu anlayalım :))

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Evet, Amber'i flash'lar flash'lamaz bende yüklemiştim. Bende şu an aynı sorun mevcut, Pro Cam yüklü, yüklü olmasınada, güncelleme geldiği zaman indirme şansımız, proxy kullanarak mı olacak ?? Bunu mu anlayalım :))

büyük ihtimal öyle olacak :)

serkan410

serkan410

Üye
bende bugün telefonu fabrika ayarlarına döndürdüm bendede yüklenmedi pro cam galiba güncellemeyle gelcek yada kullanamıcaz ( fabrika ayarlarına döndürmeden kullanabiliyordum amber yüklü değildi gdr2 lumi 920de )

Takipçi Satın Al

Üst Alt