L920 Pro Camera yükleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Evet aynı sorun bende de var amber yüklü ve Pro cam yüklenmiyor. Gerçekten çok saçmaladılar.:off:

skynet

Üye
Fiddler ilede mi yüklenmiyor ? Ben 620'ye az önce kurdum bir sorun çıkmadı :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Bu arada aynı sorunla ilgili iki konu var. Bence modlarımız birini kapatsın.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
sonradan açılan konu kapatılabilir şikayet ederseniz gereken yapılır modlar her mesajı okuyacak diye bir kaide yok

- - - Eklendi - - -

Fiddler ilede mi yüklenmiyor ? Ben 620'ye az önce kurdum bir sorun çıkmadı :hmmm

proxy ile yükleniyor yuklenmesine de guncelleme gelirse tekrar proxy kullanmak gerekir.

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
ota ile vericeklerinde bu sorun kalkıcaktır biraz acele ettiniz

yanlışın var. Çunku serverlara ilk yuklendiğinde flash atmıştım ve birkaç gun sonra pro cam l920 için yayınlandığında sorunsuzca yukledim. Dun cihazı sıfırladım ve ondan beri normal yollardan yukleyemiyorum.

ÖEY

ÖEY

Üye
Hakan,bizim modlarımız diğer forumlardaki gibi ilgisiz değiller. Hemen hemen her konuya bakıp gerekli gördüklerine yorum yazarlar ya da müdahale yaparlar. Ben illaki bir tanesi görür diye söyledim. Ne yapılması gerektiğini biliyorum merak etme, ok ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Fidler ve ya Proxy ile neden uğraşayım herşey normal iken??

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

aynen bende o şeklde düşünüyorum. Musait bi zamanda flash atıp yedeği geri yuklemeden deneyeceğim olmadı.
bence çözüm olmayacaktır. Acaba başka ulkelerdede öyle mi biraz Türkiye ye özel gibi geldi bana

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Şimdi tekrar yükleye bilen yokmu

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Yok abi, güncelleme ile geldi yükledik, şimdi sorun halâ devam ediyor.. :hmmm ALLAH'tan önceden yüklediğimiz için kullanabiliyoruz.

Üst Alt