sony xperia j

Sponsorlu Bağlantılar

startek

Üye
    Konu Sahibi
sony xperia j
selam arkadaşlar başlıktaki gibi xperia j almayı düşünüyorum oyun falan pek oynamam müzik ve internet için alıcam xperia j nasıldır

Invoke

Invoke

Üye
Her ne kadar oyun oynamasanız da 512mb ram ve adreno 200gpu sıkıntıdır. İşlemcisi de aynı şekilde eski, ben tavsiye etmem.

- - - Eklendi - - -

Hem dandik hem üzerinde sony yazdığında özelliklerine göre pahalı bir cihaz.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
atrix alsan daha karlı çıkarsın
tavsiye etmem.

startek

Üye
    Konu Sahibi
peki siz ne önerirsniz j nin fiyatına yakın

startek

Üye
    Konu Sahibi
600 civarı

- - - Eklendi - - -

general mobile discovery istemiyorum başından söyliyim müzik kalitesi biraz yüksek olsun istiyorum

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Invoke

Invoke

Üye
600 civarı

- - - Eklendi - - -

general mobile discovery istemiyorum başından söyliyim müzik kalitesi biraz yüksek olsun istiyorum

Sony istiyorsun anladığım kadarıyla ama 600e de sonyler dandik oluyor, ne yazık ki pahalılar biraz. Donanım olarak J ile E'nin bir farkı yok. Oyun derdim yok demişsin ama normal kullanımda da 512mb ram azdır androidde. Lumia al diyeceğim ama o da şuanki lumiaların durumu belli değil microsoft nokiayayı satın aldıktan sonra :D
600e gmd dışında sıfır android yok heralde bu iyi bunu al diyebileceğim. 800 yapabilirsen L'yi tavsiye ederim. Adı sony diye Jden üstün bir ses performansı bekleme derim.

• Beğen
Tepkiler: startek ve UpOneTR

startek

Üye
    Konu Sahibi
wp8 htc 8s düşünmüştün fiyatı 800 fazla bi performans beklentim yok dediğim gibi müzik ve net

Invoke

Invoke

Üye
wp8 htc 8s düşünmüştün fiyatı 800 fazla bi performans beklentim yok dediğim gibi müzik ve net

800e çıkıyorsan ve gmd istemiyorsan bence Xperia L iyi bir tercih olabilir.

- - - Eklendi - - -

8S' de tasarım olarak hoş duruyor ancak telefon hakkında bir bilgim yok, bilmeden yorum yapmayım. Ama windowsphonelarda işler karıştı sanırım.

startek

Üye
    Konu Sahibi
windows phonelarda işler karıştı derken

startek

Üye
    Konu Sahibi
htc desire x nasıldır peki onda 768 mb ram var

startek

Üye
    Konu Sahibi
tamam çok teşekkür ederim yardımlarınız için

taylan08

Üye
ses istiyorsan o fiyata htc 8s iyidir diğer telefonlardan. beats özelliği ses farkı yaratır.bide wp li telefonlar çoğunlukla 1 günü çıkarabiliyormuş çıkarmasada android sistemli telefonlardan daha iyidir bence :)