Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy s2 ısınma sorunu ?
Sponsorlu Bağlantılar
crazy_oruc
Üye
Konu Sahibi
Galaxy s2 ısınma sorunu ?
Aşırı ısınıyor yarım saat oynamayla telefon kazan fibi oluyor. Şarjdayken kullanınca şarj etmiyor hatta 15 dakkada bir yüzde bir şarj gidiyor.
Geçen gün şarjı tam doluyken iki saate yakın kullandım %25 e kadar indi.
doğru. Nokia 603 te kullandım. Telefon şardayken 3g ile film indirdim arka plands uygulamalar açıkken oyun falan oynadım ama o haliyle de telefon galaxy s2nin boş halinden kullanmadığım zamankinden hızlı şarj oluyor.
Hangi rom kurulu olursa olsun wipe battery yaptınmı birde cihazını bir süre kapalı şarj et ve kullan bunu bir iki sefer dolup boşalt ve öyle kullan .Ve batarya ile ilgili programlarını sil .Çünkü batarya performans uygulamaları çoğu zaman custom romlarla pek stabil çalışmamakta.
Hangi rom kurulu olursa olsun wipe battery yaptınmı birde cihazını bir süre kapalı şarj et ve kullan bunu bir iki sefer dolup boşalt ve öyle kullan .Ve batarya ile ilgili programlarını sil .Çünkü batarya performans uygulamaları çoğu zaman custom romlarla pek stabil çalışmamakta.
çok iyi anladım teşekkür ederim deneyeyim. Telefonun sürümü 2.3.5 ti 4.1.2 ye güncellediğim zaman bataryada farklılık görmedim formata atıldığı için iyileşir desim ama gelişme göstermedi bunu deniyim bi
çok iyi anladım teşekkür ederim deneyeyim. Telefonun sürümü 2.3.5 ti 4.1.2 ye güncellediğim zaman bataryada farklılık görmedim formata atıldığı için iyileşir desim ama gelişme göstermedi bunu deniyim bi