Galaxy s2 ısınma sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 ısınma sorunu ?
Aşırı ısınıyor yarım saat oynamayla telefon kazan fibi oluyor. Şarjdayken kullanınca şarj etmiyor hatta 15 dakkada bir yüzde bir şarj gidiyor.

Geçen gün şarjı tam doluyken iki saate yakın kullandım %25 e kadar indi.

Nasıl çözebilirim

Anil-D

Anil-D

Üye
sarjdayken telefonu yormamalısın

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Root varmı cihazda ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Hangi rom kurulu olursa olsun wipe battery yaptınmı birde cihazını bir süre kapalı şarj et ve kullan bunu bir iki sefer dolup boşalt ve öyle kullan .Ve batarya ile ilgili programlarını sil .Çünkü batarya performans uygulamaları çoğu zaman custom romlarla pek stabil çalışmamakta.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Hangi rom kurulu olursa olsun wipe battery yaptınmı birde cihazını bir süre kapalı şarj et ve kullan bunu bir iki sefer dolup boşalt ve öyle kullan .Ve batarya ile ilgili programlarını sil .Çünkü batarya performans uygulamaları çoğu zaman custom romlarla pek stabil çalışmamakta.

custom rom yok toucwiz android 4.1.2 var batarya programı da yok denerim de wipe battery ne oluyor

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

Root yaptıysan recovery menude tabi cwm menude resimdeki yerdeki gibi işlem yapıp deneyebilirsin

çok iyi anladım teşekkür ederim deneyeyim. Telefonun sürümü 2.3.5 ti 4.1.2 ye güncellediğim zaman bataryada farklılık görmedim formata atıldığı için iyileşir desim ama gelişme göstermedi bunu deniyim bi

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

çok iyi anladım teşekkür ederim deneyeyim. Telefonun sürümü 2.3.5 ti 4.1.2 ye güncellediğim zaman bataryada farklılık görmedim formata atıldığı için iyileşir desim ama gelişme göstermedi bunu deniyim bi

Rica ederim

S4 Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Üst Alt