Nokia Navifirm sunucuları kapatıldı, Peki nasıl indirebiliriz ? Nokia Firmware İndirme Adresi

Sponsorlu Bağlantılar

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nokia Navifirm sunucuları kapatıldı, Peki nasıl indirebiliriz ? Nokia Firmware İndirme Adresi
Nokia Lumia serisi telefon kullanan uzman kullanıcılar bilirler, Nokia Lumia telefonlar için en iyi ve güncel firmware kaynağı Navifirm. Fakat bir sorun var. Navifirm ile son çıkan güncellemeleri içeren ROM dosyalarını kolayca bilgisayarınıza indirebiliyor ve Nokia Care Suite ile de en iyi ve güvenilir yoldan Lumia telefonlarınıza yükleyebiliyordunuz. Fakat Nokia bugün itibariyle Navifirm sunucularını dıştan gelen yetkisiz isteklere kapattı.
Diğer bir detay da şu anda Navifirm uygulaması ile daha önce eriştiğiniz içeriğe aynen erişebilmeniz. Yani daha önceden birkaç model arasında gezdiyseniz ve cihaz yazılımlarına baktıysanız bunları hala indirme şansınız var ama bunun dışında erişimler tamamen kapatıldı.
Bakalım bu kapatma geçici bir kapatma mı yoksa artık Navifirm sunucularını unutmak zorunda mı kalacağız. Umarız bir yolu bulunur çünkü bu kaynak birçok açıdan cihazlar için kurtarıcı olabiliyordu.

Şimdilik aşağıdaki vemiş olduğum linkten dosyalara erişebilirsiniz.

Daha önce verildiyse yönetici arkadaşlar konuyu kaldırabilirler, ben bulamadım.

aleranol

aleranol

Üye
Sanırım garantiden daha fazla para kazanmak için, Güncellemelerdeki tam Detayların da görülmesini istemediklerinden yapıyorlar.

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
daha önceverilmişti sanırım

kami55

kami55

Üye
nokıa battı ne yapacağını bilemiyor wp8 isletım sistemimi allah aşkına bu gidişle bence nokia kapanır

bayon

Üye
wp8 kötü android mi iyi. Hey allahım millet işletim sisteminin kötü veya iyisini program sayısı ile belirliyo herhalde

caglar b

caglar b

Üye
wp8 kötü android mi iyi. Hey allahım millet işletim sisteminin kötü veya iyisini program sayısı ile belirliyo herhalde
burada kimse android iyidir dememiş ve kaliteli programların sayısı işletim sisteminin kalitesini gösterir

bayon

Üye
burada kimse android iyidir dememiş ve kaliteli programların sayısı işletim sisteminin kalitesini gösterir

Zaten android dedikleri için android demedim. Ayrıca program sayısını kaliteyi gösterdiğini sende duyuyorum unutmaki android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi bilgin olmaya bilir.

caglar b

caglar b

Üye

Zaten android dedikleri için android demedim. Ayrıca program sayısını kaliteyi gösterdiğini sende duyuyorum unutmaki android açık kaynak kodlu bir işletim sistemi bilgin olmaya bilir.
ios kapalı kaynak oldugu halde androidden kaliteli bir sistem ve çok kaliteli uygulamaları var
konudan sapmayalım ms nokiayı satın almış bence navifirm ondan kapalı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
navifirm eskiden de kapalıydı arkadaşlar. 1.7+ sürümünde sistemdeki açık kullanılıyordu bu engellendi. Fakat yine 2.0 sürümünde erişim sağlandı. Kısa bir sure ücretli(3£) aktivasyondan yine ücretsiz olarak kullanılabilecek.

• Beğen
Tepkiler: Reşwan
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
daha önce verilmişti

cyber

cyber

Üye
Kapatma nedeni de belli oldu

Üst Alt