Sony ericson ion tavsiye eder misiniz???

Sponsorlu Bağlantılar

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson ion tavsiye eder misiniz???
PEK KULLANAN GÖRMEDİM AMA FİYATINA GÖRE MÜKKEMMEL BİR TELEFON 12 MP KAMERA ANDROİD 4.0(GÜNCELLENEBİLİR) 4.6 İNÇ EKRAN 1.5 GHZ İŞLEMCİ 1000 TL AMA MERAK ETTİĞİM S3 DEN HIZLI UCUZ HATTA S4 Ü GEÇEBİLECEK TELEFON OLMASINA RAĞMEN NEDEN TUTULMUYOR VE KULLANAN VARSA LÜTFEN TORUM ATSIN

HA UNUTMADAN TEKNOSA DA 1000 TL

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sony-xperia-ion-on-inceleme-662765.html

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Öyle bir şey yok s3 den iyi s4 le kapışır filan.Eğer almak istiyorsan sana sadece öyle bir hata yapma derim.Sürümü hakkinda bilgim yok ama bide hala 4.0 daysa kesinlikle önermem.

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
arkadaşım ben kullandım ve gerçekten iyi değil pişman olursun....kamerasına filan aldanma ikinci elide çok düşük fiyata gidiyor:(güncelleme desen sony deli eder...hızına gelince bence hiç hızlı değil...s3le kapışamaz ve s4ün yanından bile geçemez...tabi bunlar benim düşüncem ha bu arada s2-s3-s4 ve xperia ion kullandım xperia ion s2 ile anca yarışabilecek bi telefondur

anilari35

anilari35

Üye
ion eski bi telefon 1000 tl etmez Gmd diyorum 2 ye katlar hemde 600 tlye D

Invoke

Invoke

Üye
Fiyatına göre mükemmel değil, 1000tl çok para onun için. 1200 verip Xperia alacaksınız SP çok daha mantıklıdır.

- - - Eklendi - - -

PEK KULLANAN GÖRMEDİM AMA FİYATINA GÖRE MÜKKEMMEL BİR TELEFON 12 MP KAMERA ANDROİD 4.0(GÜNCELLENEBİLİR) 4.6 İNÇ EKRAN 1.5 GHZ İŞLEMCİ 1000 TL AMA MERAK ETTİĞİM S3 DEN HIZLI UCUZ HATTA S4 Ü GEÇEBİLECEK TELEFON OLMASINA RAĞMEN NEDEN TUTULMUYOR VE KULLANAN VARSA LÜTFEN TORUM ATSIN

HA UNUTMADAN TEKNOSA DA 1000 TL

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/sony-xperia-ion-on-inceleme-662765.html

Kesinlikle öyle değil, s3den hızlı s4le kapışacak bir telefon değil. S3le kapışacak olsan SPdir.

By_torque

By_torque

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar teşekkür ederim sizin tavsinize uyuyorum inşallah pişman olmam.telefonu yerin dibine geçirmişiniz zati.o zaman bsna 1000 tl yi geçmeyecek telefon önerir misiniz???