ucuz yollu android aldım

Sponsorlu Bağlantılar

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
ucuz yollu android aldım
Tableti geri vermiştim oradanda ekleyip 484'e 4.3" lük sıfır android aldım ama nokia'ya üvey evlat muamelesi yapmıyorum şimdi diğeri şarjda olunca yeniden kullanıyorum

achambo

achambo

Üye
modeli niy

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
giy simart gs202 sırf ekranı geniş diye aldım

- - - Eklendi - - -

ilk önce internetten spariş vermiştim daha sonra çarşıya indim bir telefonculara bakıyım dedim olurda iyi birşeye denk gelirim diye ama 2.el acelere bile 370 fiyat diyince yetmeyip kore malı s4'ü ilk 600'e satarım diyip 10 dakika sonra abi gel 400 olsun dedi midem bulanınca en iyisi kargodaki sparişi alıyım dedim,kargoya gittiğimdede kamyon yeni gelmişti kargo görevlisi biraz beklemeniz lazım dedi bir süre durdum bulduğunda adamıda merak sarmıştı abi açsana bende göriyim telefonu dedi güzelmiş diyip aldığım yerin ismini sordu aynı yerden kendinede spariş etti

UpOneTR

UpOneTR

Üye
nesi var nesi yok ne kadar verdin onlarıda de :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
nfc yok doğal olarak 1ghz ram 512 aşırı değil o yüzden,ekranı ips oluşu zaten içime sindi birde genişliği
Ama bütçe 600-700 gibiyse tabi benim aldığım alınmaz g.m. Alınır cebimde ki ona yetiyordu birde çift hatlı görüntülü görüşme falan yapılıyor hat üzerinden zaten bunlar cazip geldi bana,kamerası hdr falan fıstık android sürümüde ice

hikmet366

hikmet366

Üye
Hayırlı Olsun .

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim bu arada site ingilizce konuşurmuşta ben yeni gördüm"with tapatalk for android"

-Emre

-Emre

Üye
Gigabyte :kro2: biraz daha ekleyip maya alsaydın manyak cihazdi :ehe azcık beklemeliydin bence, neyse hayırlı olsun :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
    Konu Sahibi
Gigabyte :kro2: biraz daha ekleyip maya alsaydın manyak cihazdi :ehe azcık beklemeliydin bence, neyse hayırlı olsun :)

sağol maya m1'e baktım ama onuda alıyım derken s4'e kadar giderdim başta 2.el 300e kadar olsun dedim sonra vaz geçip sıfır alıyım içime siner dedim zaten öyle 5-7yıl idare etsin diye almadım kendimi bildiğimden 1-2yıl olmadan çoktan değiştiririm zaten 4yıl n8 nasıl kullandım kendime şaşırıyorum

TheMadness

TheMadness

Üye
Hayırlı olsun :)

MaxipmaN

Üye
güle güle kullan :op:

Üst Alt