Obb adında yeni bir klasör açın datayı oraya atın sonra telefon üzerinden doğru yere kopyalayın.
Daha acik bir sekilde yazar msiiniz? Obb adinda dosya actim datayi ona atim onuda telefondaki android klasorune attim gene hata vrrdi
Android/obb içine atacaksınız 1.49 gb boyutunda olan klasörü.
Onu yapinca yuklerken sonuna dogru hata beriyor atmiyor o hata neden veriyir onu anlamadim
yeri dgl ama fontu nasıl degistiriyoruz
Telefondan atinca hata vermiyor islemi telden yap
- - - Eklendi -
Ayarlar cihazim ekran yazı tipi
kardeşim dediklerinizi harfiyen yaptım telefon oyunu açmadı siyak ekran geldi 1snde gitti oda uyumlu değil mi acaba oyun s4 e
Telefondan atinca hata vermiyor islemi telden yap
- - - Eklendi - - -
Ayarlar cihazim ekran yazı tipi
kardeşim dediklerinizi harfiyen yaptım telefon oyunu açmadı siyak ekran geldi 1snde gitti oda uyumlu değil mi acaba oyun s4 e
peki oynadğım sürece hep mi açık kalması lazım internetin ?
Kardes bnde 1.49 gb lik data dosyasi yok walla s3 u olanlar.nerde.old. nu solebilirmi acaba bide bn android/data deki com.gamrloft.android.... diye giden klasoru atiorum obb ye oda 11 bayt bi yardim arkadaslar 5 gundur indiremedim oyunu((
Kardesim zaten hepsini indirdim part 1,2,3,4 zipshare midir nedir iste ama bnde 1.49 gb lik dosya yok s3 den kurabilenler nerden buldular acaba bu 1.49 gb lik dosyayi soleyebilirler mi