Asphalt 8: Airborne v1.0.0

Sponsorlu Bağlantılar

takkosi

Üye

İnternet bağlantısı açık olsun. Ben sorunsuz oynuyorum.
açık...

oyunu yükledim.. girmedim oyuna.. sonra data'yı android/obb klasörüne attım... oyuna girdim dosyalar indiriliyor falan dedikten sonra Tamam komutu geldi tıkladım ... gameloft reklamından sonra oyundan attı

UpOneTR

UpOneTR

Üye
açık...

oyunu yükledim.. girmedim oyuna.. sonra data'yı android/obb klasörüne attım... oyuna girdim dosyalar indiriliyor falan dedikten sonra Tamam komutu geldi tıkladım ... gameloft reklamından sonra oyundan attı

internet bağlantısnı kapatp dene bende kapalyken çalşyo

Anil-D

Anil-D

Üye
gangstarıda hallettim catır çatır giriyo

yaren_dede

yaren_dede

Üye
açık...

Dosyalar indiriliyor diyorsa datayi gormuyor demektir. Baslat ekrani gelmesi lazim Obb klasorunu kontrol et

takkosi

Üye
kontrol ettim obb'da mevcut data dosyası... niye olmuyor be arkadaş.

takkosi

Üye

Kac mb olduguna bak bakalim rardan eksik cikarmis olabilirsin

1,8 GB (1,932,114,063 bayt)

- - - Eklendi - - -

Kac mb olduguna bak bakalim rardan eksik cikarmis olabilirsin
telde
1,8 GB (1,932,114,063 bayt) diye gözüküyor... rardan çıkardığımda pcde 1,49 gb gözüküyor???

- - - Eklendi - - -

işte budur arkadaş çabalarım boşa çıkmadı ve oldu... hepinize teşekkür ederim...yardımlarınızı esirgemediğiniz için...ben biraz oynayayım bari.. (h)

yaren_dede

yaren_dede

Üye
1,8 GB (1,932,114,063 bayt)

- - - Eklendi - - -

telde
1,8 GB (1,932,114,063 bayt) diye gözüküyor... rardan çıkardığımda pcde 1,49 gb gözüküyor???

- - - Eklendi - - -

işte budur arkadaş çabalarım boşa çıkmadı ve oldu... hepinize teşekkür ederim...yardımlarınızı esirgemediğiniz için...ben biraz oynayayım bari.. (h)

Bende 1.49 gorunuyor bence silip tekrar rardan cikart bi sorun olusmus olabilir.

Hayirli olsun :)

Rtrkeroffical

Üye
:tşk:

musti50

Üye

İlk olarak obb adında bir klasör oluşturun ve oraya atın sonra telefon üzerinden o dosyayı doğru yere kopyalayın. Ben bu şekilde yapıyorum :oke:

yani telefon hafizasinami obb dosyasini acayim ama obb dosyasi android->obb mevcut onu silmemmi gerekiyor

johnlucke

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yani telefon hafizasinami obb dosyasini acayim ama obb dosyasi android->obb mevcut onu silmemmi gerekiyor

Telefon hafızasına evet. Android/obb olanı silmeyin. Açtığınız obb klasörüne attıktan sonra telefon üzerinden Android/obb konumuna kopyalayın sonra diğerini silebilirsiniz.

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen vegas

pusatt

pusatt

Üye
Benim hata nasil düzelir bilgisi olan

Anil-D

Anil-D

Üye
oyun magazadan alman gerek duzelmesi ıcın