BİM deki Exper tableti alayım mı ???

Sponsorlu Bağlantılar

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
BİM deki Exper tableti alayım mı ???
Benim istediğim temple run 2 asphalt 7 gibi oyunları açsın yeter
Cortex A9 işlemci var bu çift çekirdek değil mi nette baktım sizede sorayim dedim
Tam 160 tlye daha iyisi varsa lütfen önerin

- - - Eklendi - - -

Diğer özellikleri
1 gb ram
çift kamera
800.480 pixel
çift mali 400
exper easypad

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
    Konu Sahibi
O zaman yarın bi bakayım şu ram olayına 1gb ise ve kutusundada aynı özellikler yazıyorsa alayım

Invoke

Invoke

Üye
O zaman yarın bi bakayım şu ram olayına 1gb ise ve kutusundada aynı özellikler yazıyorsa alayım

Verdiğim konuda ikinci sayfada yazdıklarımı okudun de mi? Dün araştırdım da biraz, internetteki yorumları özet geçtim orada :D Aklında olsun yani.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Ağır piskolojin bozulur,ergen depresyonu bile yaşarsın hatta tükenmişlik sendromu.
160tl lik tabletten hatta o bimden alacağın tabletten hiç birşey bekleme boşuna yorulmuş olursun yarın o hatayı yapmayın derim.
Şu anda experin piyasada olan modeli han 7 onu her yerde görürsünüz 512ram i falan var ekranı görmek için fener tutman lazım,han7s modelide yarın bime gelicek olan onu da şu son 1 hafta içinde 1-2 yerde gördüm açtım ve kapatmamla bir oldu sonra yerine geri koydum çünkü han7 de ki ekranın aynısı var ve kalitesiz olduğunu daha baktığında bile anlıyorsun ama işin garibi fiyat listesindeki bimde olan kağıttaki experle hiç alakası yok,ekranı çok parlakmış diyorsun orjinalini kullanınca nasıl yani diyorsun

bllhlskr

bllhlskr

Üye
al geç kardeşim o paraya bence çok güzel bende küçük kardeşime almayı düşünüyorum ama çok oyunda oynayacağı için cesaret edemiyorum

burak guzel

Üye
usta ben aldım bugün bu tableti....... olumsuz yorumlar beni korkutmuştu fakat şöyle söyliyim hill climb, truck parking 3d subway surfers fruit nınja oyunlarını aldığım gibi yükledim zerre kasma yoktur ki bu tablete bu uygulamalar yeter bile memnunum ayrıca ram de gerçekten 1 gb

caglar b

caglar b

Üye
ekran çözünürlügü bir tablet için çok az bu yüzden oyunlardan zevk alamazsın

nokia_belle

nokia_belle

Üye
ekran çözünürlügü bir tablet için çok az bu yüzden oyunlardan zevk alamazsın
Alanlar başka tabletle karşılaştırma yapsa zaten ona yönelen olmazdı tek ürün olunca gözleriyle karışılaştıracakları birşey olmadığından alınacak birşey sanıyorlar ama zamanla kırdım-attım konularını alan kullanıcılardan da görürsek hiç şaşırmam,oyun oynarken ekranı düşük olduğundan bir tat vermiyor

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Fiyatına göre gayet iyi bence.

badb0y06

Üye
ben sana 2.el piranha satam, asphalt 7-asphalt 8-nfs most wanted açıyor, aslında uyumsuzluk sorunu var sanırım bazı oyunlar açılmıyo o kadar, temple runda açılıyor :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt