Tablet asphalt 8, model combat 4 durdu diyor açmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hasanll

Üye
    Konu Sahibi
Tablet asphalt 8, model combat 4 durdu diyor açmıyor
Arkadaşlar apkmania.comdan apk+sd datalarını indirdim sonra rardan çıkardım dosyaları ve .obblu bir şey çıktı onu da 7zip ile çıkardım çıkan dosyaları android/data/oyun klaösrü(gameloft.com. diye bir şeyler)/filesin içine attım oyunu açtım ve oyun açılınca data dosyasını wifi ile mi operatör ağı ile mi indirmek istersin dedi ben de operatör ağı dedim dosyaları kontrol etti başarıyla yüklendi tamama bas oyna dedi batım ve apkmania.com diye bir şey geldi sonra aspahalt 8 durdu dedi. Aynı olaylar model combat 4te de oldu, nba 2k13de de, real footbal 2013de de. TABLET MARKA-MODELİ: DARK EVOPAD R8022 8İNÇ 1024X768 HD EKRAN A9 CORTEX ÇİFT ÇEKİRDEK 1.6 GHZ 1 GB RAM 4 ÇEKİRDEKLİ MALİ 400 EKRAN KARTI

The Shadow

The Shadow

Üye
o tabletim onermem bu arada fazla iyi değil ve bu arada mc4 ve a8 in sd datasını Android-obb içine atacan dataya değil diğerlerini bilemem tabii onları oynamadım fazla :oke:

hasanll

Üye
    Konu Sahibi
obbdan da yaptım yine olmadı ayrıca resmi sitesinde video var açıyor bu oyunları

badb0y06

Üye
bende 2side açtı fakat modern kombatta kasıyodu oynanmayacak kadar

asphalt 8 : com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM isimli klasörü (1.49gb boyutu bendekinin) obb içine atıcaksın

bende açtı, wifi açık bi yerden dene birde belki öyle olur

ugur426a

Üye
Arkadaşlar apkmania.comdan apk+sd datalarını indirdim sonra rardan çıkardım dosyaları ve .obblu bir şey çıktı onu da 7zip ile çıkardım çıkan dosyaları android/data/oyun klaösrü(gameloft.com. diye bir şeyler)/filesin içine attım oyunu açtım ve oyun açılınca data dosyasını wifi ile mi operatör ağı ile mi indirmek istersin dedi ben de operatör ağı dedim dosyaları kontrol etti başarıyla yüklendi tamama bas oyna dedi batım ve apkmania.com diye bir şey geldi sonra aspahalt 8 durdu dedi. Aynı olaylar model combat 4te de oldu, nba 2k13de de, real footbal 2013de de. TABLET MARKA-MODELİ: DARK EVOPAD R8022 8İNÇ 1024X768 HD EKRAN A9 CORTEX ÇİFT ÇEKİRDEK 1.6 GHZ 1 GB RAM 4 ÇEKİRDEKLİ MALİ 400 EKRAN KARTI

Benim android telefonumda da surekli uygulama durduruldu hatasi aliyordum.ram yetersizligi diyenler oldu ancak sikinti hafiza kartindanmis. Sandisk vardi. O sikinti yapiyordu baska kart taktim sifir sorun.eger hafiza kartiyla deniyorsan baska kartla da bir deneyebilirsin.

Üst Alt