Normal monitörden 3D video izlinir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Normal monitörden 3D video izlinir mi?
Normal bir FHD laptop monitöründen gözlük ile 3D izlenir mi? Dün bimekste 3d tv'den video izledim süperdi :)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Bilen yok mu? :hmmm

PriveT

PriveT

Üye
Izlenir

tokujo

tokujo

Üye
Biri normal görüntüyü 3D çevirir diğerinde 3D video açarsın gözlükle izlersin :D

tokujo

tokujo

Üye
Gözlüksüz nasıl 3D izlemeyi düşünüyorsun ? :D

by.frozen

by.frozen

Üye
3d monitor zaten video yu kendi çeviriyo.(tabi uygun olanları hepsini değil.) normal monitörde programla çevirmen falan gerekiyo biraz zahmetli. ayrıca görüntüdeki mavi-yeşil veya mavi-kırmızı veyaa bunların sağ sol olarak yerlerinin farklı olması 3d görüntüyü etkileyen etmenler.. ayrıca gözlüksüz bi şekilde monitörden 3d namına bozuk bi video dan başka bi şey göremezsin :)

haa gözünde çok korkmasın bi günde 3d olayını bitirip izlemeye başlayabilirsin çok da abartmayım..

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
3d monitor zaten video yu kendi çeviriyo.(tabi uygun olanları hepsini değil.) normal monitörde programla çevirmen falan gerekiyo biraz zahmetli. ayrıca görüntüdeki mavi-yeşil veya mavi-kırmızı veyaa bunların sağ sol olarak yerlerinin farklı olması 3d görüntüyü etkileyen etmenler.. ayrıca gözlüksüz bi şekilde monitörden 3d namına bozuk bi video dan başka bi şey göremezsin :)

haa gözünde çok korkmasın bi günde 3d olayını bitirip izlemeye başlayabilirsin çok da abartmayım..

İnternetten otomatik çevrilmiş halini indirsem(bozuk görüntü gibi gözüken) direk gözlük takıp izlerim demi? Bide mavi kırmızı falan olayını nerden bilcem hangi gözlüğü almalıyım.

- - - Eklendi - - -

Gözlüksüz nasıl 3D izlemeyi düşünüyorsun ? :D

Ya olursa... :eller: :)

tokujo

tokujo

Üye
Baya para lazım o zaman orası kesin :D

by.frozen

by.frozen

Üye
bi yerde okumuştum mesela görüntü mavi kırmızı ise gözlük de öyle olmalı. Görüntüde mavi solda ise gözlükte mavi sağda olacak. Gözlük de pahallı değil. bitenekadar da görmüştüm 5.90 tl idi. Olmadı kendin de yapabilirsin şeffaf jelatin renkli kalem bide karton yeterli.

- - - Eklendi - - -

bi de bunun renksiz olanları var. Onunda ismi başkaydı ama hatirlayamadim. Onun gözlükleri sinemada verilenle aynı. Power dvd diye bi program vardı o çeviriyodu istediğin şekilde. Netten biraz araştır kullanımı falan da kolay.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Az önce filmlere baktım 10Gb falan :züü:
Gözlük alırsam kısa video ile deneyeceğim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Bu sayfayı baştan aşağı okumanı öneririm, nasıl bir gözlük modeliyle hangi filmi nasıl izleyebileciğini, ne tür sistemle izleyebileciğini ayrıntılarıyla öğrenmiş olacaksın.

by.frozen

by.frozen

Üye
anlatım sağlam. Teşekkürler.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi

Bu sayfayı baştan aşağı okumanı öneririm, nasıl bir gözlük modeliyle hangi filmi nasıl izleyebileciğini, ne tür sistemle izleyebileciğini ayrıntılarıyla öğrenmiş olacaksın.

COLORCODE 3D benim için en uygunu gibi. :tşk:. Keşke filmlerin boyutuda küçük olsa 10 gb filmmi olur :(

mami944

mami944

Üye
Kırmızı-turkuaz gözlük + powerdvd13 programı ile belli mesafeden rahatlıkla izlersin ben şahsen evde yapıyorum :D ama televizyona bağlıyorum pcyi o da var uzaklık en az 2 metre ve ötesi olmalı

exp_l0it

exp_l0it

Üye
hd dir o 3d düşük görmedim zaten youtube bile öyle. aslında youtubeden 3d bulabilirsin video :eller:

mami944

mami944

Üye
hd dir o 3d düşük görmedim zaten youtube bile öyle. aslında youtubeden 3d bulabilirsin video :eller:

haklısın sadece uzaklığını 1 metreden daha fazla olması yetiyor zaten kaliteli kırmızı turkuaz bir gözlük 10-15₺ olması zaten sana iyi bir kalite sağlar bu gözlük ile verdiğim programı kullan ilk 1-2 dk. alışıyorsun sonra tamamdır doya doya izle 3d ama dikkat et fazla gözünde tutmak renk bozukluğuna yol açar 4 saaten fazla tutma 1-1.5 saate bi 15dk ara ver

Takipçi Satın Al

Üst Alt