Nokia HERE Navigasyon arabanızda

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Nokia HERE Navigasyon arabanızda

Nokia bir resim paylaştı ve akabinde bir de mesaj verdi.

Nokia Conversations'da yoğun bir hafta geçti ve yarın paylaşmak için çok önemli bir haber aldık. Yarın GMT sabah 9'da daha fazla bilgi için sayfalarımızı kontrol edin.

O zamana kadar dikkatli sürün!!!

Ne dersiniz resimden de anlaşılacağı üzere Nokia'nın Here Navigasyon uygulamasını arabanızın dashboard ekranında görmek ister misiniz?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
arabam olursa İSDERİK İSDERİK :thumbup:

( Haber için ayrıca teşekkürler abi )

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arabamın dashboard'u olsa isterim :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve elitetr
papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
vay arkadaş gören duyan da bütün paraları lumialara verdiniz araba almaya para kalmadı zanneder:kop:

mesutcinik

mesutcinik

Üye
abi lumia ilk çıktığında bi araba parasıydı sonuçta şimdi :kop:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Guzel haber olunca kullanırım

PureFood

PureFood

Üye
Her arabada navigasyonlu geniş ekran yok. O yüzden harici navigasyon cihazı satsalar çok iyi olur. Ömür boyu güncelleme ücretsiz olacağı için bizim millet saldırır :)

technicker

technicker

Üye
Araba camına yansıtıyordu bir program . Neydi o

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar navigasyonun arabanizda dahili dashboardda olmasi şart degil. Double-din denilen bişey var. Cok da pahalı degil ve neredeyse tum araclara uyumlu modeller var.

ÖEY

ÖEY

Üye
Haber için teşekkürler. Yarın detaylarını da öğreniriz artık :D

m542tf

m542tf

Üye
arabayı kullanmak için önce ehliyet almam lazım :vur

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
afwerker

afwerker

Üye
Teşekkürler
Sent from my RM-825_eu_turkey_211 using Board Express

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tom tom yüklü bir araç gelirse yazılımı değişecek sanırım bunu nasıl yapacak yarın gösterir heralde birde uydudan güncelleme olsa tam olur

sekajmer

sekajmer

Üye
Bugün hiç bilmediğim yoldan gidiyordum yaklaşık 30km şehir içi sadece gideceğim yerin adresi vardı Nokia'nın haritalarını indirdim navigasyon sesi indirdim. (ev yaşıyorduk bu arada ) ilk defa haritalara ihtiyacım oldu ve hayran kaldım doğrusu hız limiti falan var geçince limiti ötüyor falan süperdi 2 tane taşımacı ile ben yolculuktaydım adamlar diyor navigasyon mu o diye. sağa dön ,sola dön, 6km boyunca yolu takip et falan süperdi :D:D

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Bugün hiç bilmediğim yoldan gidiyordum yaklaşık 30km şehir içi sadece gideceğim yerin adresi vardı Nokia'nın haritalarını indirdim navigasyon sesi indirdim. (ev yaşıyorduk bu arada ) ilk defa haritalara ihtiyacım oldu ve hayran kaldım doğrusu hız limiti falan var geçince limiti ötüyor falan süperdi 2 tane taşımacı ile ben yolculuktaydım adamlar diyor navigasyon mu o diye. sağa dön ,sola dön, 6km boyunca yolu takip et falan süperdi :D:D

geç olsun güç olmasın, nokia navigasyoncular olarak aramıza hoşgeldin :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt