ram bilgisi öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
ram bilgisi öğrenme
arkadaşlar mağlum belki bileniniz vardır bime exper tablet gelecekmiş ram bilgisi olarak 1 gb yazıyor ama bir söylenti 512mb olabileceği yönünde. sizden istediğim elime aldığımda ramin ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Invoke

Invoke

Üye
arkadaşlar mağlum belki bileniniz vardır bime exper tablet gelecekmiş ram bilgisi olarak 1 gb yazıyor ama bir söylenti 512mb olabileceği yönünde. sizden istediğim elime aldığımda ramin ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

Kutusunda yazar, ya da açıp bakabiliyorsan ayarlara gir,uygulamalara gir, çalışan uygulamalara gel üstten sekmeden.
Altta yazar ram kullanımı 380filansa 512dir. 700-800filansa 1024dür.

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
ALLAH razı olsun albayım :)

- - - Eklendi - - -

• Marka: EXPER
  • Model: EasyPad H7S Tablet
  • 7” LCD Ekran
  • 4 Çekirdekli Grafik kartı
  • 8GB Depolama
  • G-Sensör
  • Android 4.1 Jelly Bean İşletim sistemi
  • Çift kamera (Ön ve Arka)
  • Cortex A9 1.2 GHz İşlemci
  • 1 GB RAM Bellek
  • Wi-Fi
  • 370 gr özelliklerinde de böyle yazıyor acaba adam gibi oyun oynanır mı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
kardeşim %100 doğru rami ogrenmek istiyosan o tablete terminal emulator kurup free komutunu yazman lazım diğer bilgilerin hepsi goz boyamak içindir :oke: yani o tableti kullanmadan gerçek rami goremezsin :)

UpOneTR

UpOneTR

Üye
ALLAH razı olsun albayım :)

- - - Eklendi - - -

• Marka: EXPER
  • Model: EasyPad H7S Tablet
  • 7” LCD Ekran
  • 4 Çekirdekli Grafik kartı
  • 8GB Depolama
  • G-Sensör
  • Android 4.1 Jelly Bean İşletim sistemi
  • Çift kamera (Ön ve Arka)
  • Cortex A9 1.2 GHz İşlemci
  • 1 GB RAM Bellek
  • Wi-Fi
  • 370 gr özelliklerinde de böyle yazıyor acaba adam gibi oyun oynanır mı ?

iyiye benziyor :)
usb girişi yoksa alma :)

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
mini usb olur bu tabletlerde en dandiğinde bile yani o olursa da aparatla hallederim

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
bildiğim kadarıyla bu girişten

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Aldığın gün o tableti geri verirsin bende öyle düşünüyordum ama çamur gibi olan ekranını görünce vaz geçtim başka aldım. han7s modeli gelicek ama dediğim gibi beklemene deymez çok kalitesiz birşey

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
yapma be abi nasıl umutlanmıştım ....

furkann20

furkann20

Üye
Artık kağıt üzerinde yazılan miktarlara aldanmıyorum çünkü; s3 1 gb ram ile geldi güya ama kullanılabilen ram miktarı 833....

(ŞİMDİ BAZILARI GPU'YA SUNULUYOR FALAN DİYECEK AMA GPU İÇİN AYRI BİR RAM KOYSUN ARKADAŞIM YADA ORAYA 1 GB YAZMASIN!)

O yüzden gözünle görmek en iyisi....

Invoke

Invoke

Üye
Aldın mı vatandaş? Bim olayını yeni gördüm, ben olsam bimden tablet almam :D
Biz arkadaşlarla bimden su alırız, gofret alırız, aburcubur alırız, öğrenci milleti işte :D Bim bu işler içindir bence :D
Bir de kontör :D

• Beğen
Tepkiler: burak guzel
.caner.

.caner.

Üye
Bim e bir kere gittim birdaha da gitmedim 30 cmlik toblerone elimden fırladı cekirdek iclerinin üstüne hepsi yere dusup patladı. Kovdular beni :(

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Biz arkadaşlarla bimden su alırız, gofret alırız, aburcubur alırız, öğrenci milleti işte :D Bim bu işler içindir bence :D
:ehe:ehe:ehe

- - - Eklendi - - -

Bim e bir kere gittim birdaha da gitmedim 30 cmlik toblerone elimden fırladı cekirdek iclerinin üstüne hepsi yere dusup patladı. Kovdular beni :(
ilk gidiş için tam bir şansızlık :ehe adamlar anlayışsızmış :D

- - - Eklendi - - -

vallahi güldürdün hocam beni :ehe

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Çok ciddiyim. :D Öğle Teneffüsu sırasında idi arkadaslarada rezil oldum.

Invoke

Invoke

Üye
Bim hayattır aslında. Az mı karnımızı doyurdu, suyumuzu verdi :D ama dandik teknolojik aletler geliyor genelde.

• Beğen
Tepkiler: hey_19 ve The Shadow
OnurErtas

OnurErtas

Üye
bakın bence fiyatına göre ideal gibi

Invoke

Invoke

Üye
Aslında çift çekirdek a9 işlemci mali400gpu 1gb ram idare edecek bir şey sonuçta verilecek para da 160lira. Yalnız nedir ne değildir bilmiyorum, sonra pişman olmayın, kişinin kendi kararı ben internette okuduğum yorumları yazıyorum:
Ekranı çamur gibi diyen olmuş.
Kardeşim çok acil değilse alma diyen olmuş.
Garantisi nasıl oluyor, bime mi verecez diyen olmuş.
Müşteri uygulama yükleyim diye getirdi, yarım saatte bir kez reset attı 2 kez dondu diyen olmuş.
Özelliklerine göre iyi duruyor ama nedir ne değildir bilemiyorum diyen olmuş.
Risk yani, bilmediğim mal hakkında yorum yapmak istemiyorum ama alacak kişinin fazla beklentisi olması bence. Dizi izlersin, film izlersin, internette takılırsın, bir iki oyun uygulama.

- - - Eklendi - - -

Ve bir de yine adamın biri dediğine göre bu tablet piyasadan çekilmiş, bim nerden bulmuş nasıl bulmuş diyor adam. Demin sitesinde gördüm 259USD diyor, bim fiyatı sanırım 160lira. Aynı cihaz olduğuna emin miyiz? :hmmm Ya da adam haklıdır piyasadan çekilmiş, kalanları bim toplamış 160dan satıyor, olabilir, bilmiyorum. Tahmin sadece.
Alacak kişi iyi düşünsün fiyat fazla değil aslında ama yine de fazla da beklentisi olmasın, bence.

furkann20

furkann20

Üye

Yok ben bimden araba, hatta ev bile alıyorum :))
galayx s 3'ün nerelerde satıldığını ve ne marka olduğunu söylememe gerek yok herhalde bilirsin.
Böyle bir marka bile üçkağıtçılık yapıyorsa diğerleri hayda hayda yapar diyorum.

Üçkağıtçılık yapan birçok firma gördüm hem teknoloji sektöründe hemde diğer sektörlerde, ayrıca ben bimden değil tablet gofret bile almam. Alacağım teknolojik ürünlerde de uzun bir araştırma ve karşılaştırma yapıp alırım. Şuana kadarki yaptığım tek yanlış seçim galaxy s3 tür.

İyi forumlar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt