arkadaşlar mağlum belki bileniniz vardır bime exper tablet gelecekmiş ram bilgisi olarak 1 gb yazıyor ama bir söylenti 512mb olabileceği yönünde. sizden istediğim elime aldığımda ramin ne kadar olduğunu nasıl öğrenebilirim ?

ALLAH razı olsun albayım
- - - Eklendi - - -
- Marka: EXPER
- Model: EasyPad H7S Tablet
- 7” LCD Ekran
- 4 Çekirdekli Grafik kartı
- 8GB Depolama
- G-Sensör
- Android 4.1 Jelly Bean İşletim sistemi
- Çift kamera (Ön ve Arka)
- Cortex A9 1.2 GHz İşlemci
- 1 GB RAM Bellek
- Wi-Fi
- 370 gr özelliklerinde de böyle yazıyor acaba adam gibi oyun oynanır mı ?

mini usb olur bu tabletlerde en dandiğinde bile yani o olursa da aparatla hallederim
Aldın mı vatandaş? Bim olayını yeni gördüm, ben olsam bimden tablet almam
Biz arkadaşlarla bimden su alırız, gofret alırız, aburcubur alırız, öğrenci milleti işteBim bu işler içindir bence
Bir de kontör![]()

ilk gidiş için tam bir şansızlıkBim e bir kere gittim birdaha da gitmedim 30 cmlik toblerone elimden fırladı cekirdek iclerinin üstüne hepsi yere dusup patladı. Kovdular beni![]()
adamlar anlayışsızmış 

Ya da adam haklıdır piyasadan çekilmiş, kalanları bim toplamış 160dan satıyor, olabilir, bilmiyorum. Tahmin sadece.Aldın mı vatandaş? Bim olayını yeni gördüm, ben olsam bimden tablet almam
Biz arkadaşlarla bimden su alırız, gofret alırız, aburcubur alırız, öğrenci milleti işteBim bu işler içindir bence
Bir de kontör![]()
)Bim hayattır aslında. Az mı karnımızı doyurdu, suyumuzu verdiama dandik teknolojik aletler geliyor genelde.