ram bilgisi öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Yok ben bimden araba, hatta ev bile alıyorum :))
galayx s 3'ün nerelerde satıldığını ve ne marka olduğunu söylememe gerek yok herhalde bilirsin.
Böyle bir marka bile üçkağıtçılık yapıyorsa diğerleri hayda hayda yapar diyorum.

Üçkağıtçılık yapan birçok firma gördüm hem teknoloji sektöründe hemde diğer sektörlerde, ayrıca ben bimden değil tablet gofret bile almam. Alacağım teknolojik ürünlerde de uzun bir araştırma ve karşılaştırma yapıp alırım. Şuana kadarki yaptığım tek yanlış seçim galaxy s3 tür.

İyi forumlar.

İyi forumlar, size demedim bimden galaxy s3 aldınız diye neden böyle bir şey yazdınız anlamadım, kusura bakmayın :D
Aslında sahtekarlık denilmez bence raminiz 883 olması çünkü içinde 1gb ram var size kalanı o. Bazı yerlerde yazar kalan boş ram şu kadar diye. Gerçi ilk telefonumu aldığımda ben de bunu bilmiyordum biraz şaşırmıştım ama kazıklandığımı düşünmedim, hepsi öyle çünkü bir tek samsungun yaptığı bir şey değil ki.

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
beyler tableti izdiham arasında gittiğim mağazada alabilen 2 kişiden biri de bendim :D ama gerçekten de zerre kasma yok

burak guzel

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim tek eksisi exper iaradığımda arka kameranın 5, ön kameranın 2 mp olduğu söylenmişti ama vga çıktı

Takipçi Satın Al

Üst Alt