Büyük ihtimalle android 4.3 ile gelecek ya da direk 4.3e güncelleme çok hızlı olacak. Bu konuda kesin bir şey yok bu benim tahminim. 4.3 tanıtılırken ki video ile zultranın videolarından yola çıkarak direk 4.3 ile geleceğini düşündüm
Dediğim gibi böyle bir şey yok. Ben öyle tahmin ediyorum.
İblazr diye bi 4led flashlı kamera aksesuarı çıkacakmış Türkiye'ye gelirmi peki? Gelirse![]()

).
Z ultra iyi gibi görünüyor. Lakin 6.44 inçlik bir ekranı kullanmanın zevk vereceğinden şüpheliyim telefon koşullarında.

Evet doğru diyorsun ama zaten kulaklık olabilen çift fonksiyonlu kablosuz kulaklık aksesuarı var zaten.![]()
Ben sahsen Bluetooth kulakligi dahi olsa almam o cihazi. Onu alacagima tablet alirim ej azindan adi belli olur.
Zperia Z'nin tabletide var zaten Mediamarkt'da kullandım çok,çok iyi.
Evet gördüm ama şahsen benim phablet lerde max. Ölçütüm 5.5 inç
Tabi kişiye kalmış, dediğin gibi 6.44 tablete çok daha yakın, taşıması sıkıntı, her ne kadar aksesuarı olsa da bence konuşması da sıkıntı.
Artık telefonlar 5inç oldu, bence normal 6.44Tabi kişiye kalmış, dediğin gibi 6.44 tablete çok daha yakın, taşıması sıkıntı, her ne kadar aksesuarı olsa da bence konuşması da sıkıntı.
Bir de onu kulagina tuttugunu dusunCihazlar pratiklik icin var. Tek elle o cihazlari kullanmak tam bir azap.

Kullanmayı bırak hayal etmesi bile komik geliyor![]()
Geçer tabi ben çok dalga geçtim kulağında tabletle gezen adamlarlaYolda biri görse dalga geçer.

Ama normal, bence. Neden? Demek ki adamın işini görüyor, dedim zaten kişiye kalmış diye6.44 Normal ? Cebe sığmaz ki.