Xperia Z Ultra

Sponsorlu Bağlantılar

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z Ultra
Sizce nasıl bir cihaz çıktığında kesin almayı düşünüyorum ama internette gördüklerim yorumlara bakacak olursak xperia z yi herkes kötülüyor.:hmmm

.caner.

.caner.

Üye
Cok iyi bir cihaz bence.

Invoke

Invoke

Üye
Zyi ben de kötülüyorum. Z ile Zultra aynı değil. Zultrayı ben de düşünüyorum :pro:

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
İblazr diye bi 4led flashlı kamera aksesuarı çıkacakmış Türkiye'ye gelirmi peki? Gelirse :yuru

Invoke

Invoke

Üye
Zultranın triluminos displayi ile htc one ve galaxys4 karşılaştırmasını izle youtubedan. trilunios ile olmuş gibi bu iş. Yine de gözümle görmeden yorum yapmak istemiyorum ama. Bir de Z ile karşılaştırmalarını izle, ben eğik tuttuğunda görüntü gidiyor olaylarında değilim sonuçta telefona 19derecelik açı yaptırıp amuda kalkıp bakmıyoruz ekrana. Ama Znin ekranında renkler daha soluk kalıyor bu bir gerçek.
Zde kulaklık girişinin kapalı olması çok eleştirildi. Zultrada bunu aşmışlar. Telefon çok büyük ama inceliği ile kibar duruyor. Taşıması belki sıkıntı olabilir ama. 6.44 ne demek :D
1080p ekrana s4pro işlemci adreno 320gpu koydular Zde. Eğer ekran 720p bırakılsaydı çok daha mantıklı olabilirdi; Zultrada yine 1080p ekran ama snapdragon800 adreno 330gpu var. Ve bu şuan ki en iyisi. :) Büyük ihtimalle android 4.3 ile gelecek ya da direk 4.3e güncelleme çok hızlı olacak. Bu konuda kesin bir şey yok bu benim tahminim. 4.3 tanıtılırken ki video ile zultranın videolarından yola çıkarak direk 4.3 ile geleceğini düşündüm :D Dediğim gibi böyle bir şey yok. Ben öyle tahmin ediyorum.

Babalar gibi cihaz. Eksik belki flaşı olmamasıdır. Ki bence eksik değil bu. Flaş pek bir işe yaramıyor. Elektrik kesintisi dışında.
Şuan aklıma bir sorun gelmiyor. Sizin duyduğunuz bir şey varsa yazın tartışalım. :)

- - - Eklendi - - -

İblazr diye bi 4led flashlı kamera aksesuarı çıkacakmış Türkiye'ye gelirmi peki? Gelirse :yuru

O Zultra için özel bir aksesuar değil, genel bir şey. Çıkar heralde öyle şeyler. Aksesuarları bir şekilde elde edersiniz, internetten filan. Sony çıkarırsa sony shoplarda olur zaten :)

Telefon gelir mi diye soruyorsan, ZUltra Türkiye'ye gelecek.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Evet bencede triluminos ekranı çok iyi yeni çıkardığı vaio pro ultrabookun 11" olanını gördüm teknosada çok mükemmel renk kalitesi vardı, amoledden sonraki en iyi buluş bence :)
Benim zaten almak istemem kamera dışında herşey fotoğraf çeken birisi değilim kamera hiç işime yaramıyorda diyebilirim. Kamera gerekse fotoğraf makinesi daha iyi çeker telefondan kanımca. İblazr gelirse çok iyi olur (kamera çok nadirde olsa geceleri gezmeye gittiğimizde bir şehre veya bir yere işimize yinede yarar:oke: ).

Bir ara nette gördüydüm sony telefonlarına lens çıkartıcak diye kamera için :)

Invoke

Invoke

Üye
Öyle bir şey ben de görmüştüm diye hatırlıyorum, lens olayı yani. Ama fiyatı sağlam olur :D

Türe

Türe

Üye
Z ultra iyi gibi görünüyor. Lakin 6.44 inçlik bir ekranı kullanmanın zevk vereceğinden şüpheliyim telefon koşullarında.

Rookie66

Rookie66

Üye
    Konu Sahibi
Z ultra iyi gibi görünüyor. Lakin 6.44 inçlik bir ekranı kullanmanın zevk vereceğinden şüpheliyim telefon koşullarında.

Evet doğru diyorsun ama zaten kulaklık olabilen çift fonksiyonlu kablosuz kulaklık aksesuarı var zaten. :)

Türe

Türe

Üye
Evet doğru diyorsun ama zaten kulaklık olabilen çift fonksiyonlu kablosuz kulaklık aksesuarı var zaten. :)

Ben sahsen Bluetooth kulakligi dahi olsa almam o cihazi. Onu alacagima tablet alirim ej azindan adi belli olur.

0MG90

0MG90

Üye

Ben sahsen Bluetooth kulakligi dahi olsa almam o cihazi. Onu alacagima tablet alirim ej azindan adi belli olur.

Zperia Z'nin tabletide var zaten Mediamarkt'da kullandım çok,çok iyi.

Invoke

Invoke

Üye

Evet gördüm ama şahsen benim phablet lerde max. Ölçütüm 5.5 inç

Artık telefonlar 5inç oldu, bence normal 6.44 :D Tabi kişiye kalmış, dediğin gibi 6.44 tablete çok daha yakın, taşıması sıkıntı, her ne kadar aksesuarı olsa da bence konuşması da sıkıntı.

.caner.

.caner.

Üye

Artık telefonlar 5inç oldu, bence normal 6.44 :D Tabi kişiye kalmış, dediğin gibi 6.44 tablete çok daha yakın, taşıması sıkıntı, her ne kadar aksesuarı olsa da bence konuşması da sıkıntı.

6.44 Normal ? Cebe sığmaz ki.

Türe

Türe

Üye
Bir de onu kulagina tuttugunu dusun :ehe Cihazlar pratiklik icin var. Tek elle o cihazlari kullanmak tam bir azap.

• Beğen
Tepkiler: .caner.

Üst Alt